Ivanka vs. Kate: Luxusní róby za statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivanka vs. Kate: Luxusní róby za statisíce!

Ivanka Trumpová oblékla modrou róbu, na fotografii se státním tajemníkem Liamem Foxem
Ivanka Trumpová oblékla modrou róbu, na fotografii se státním tajemníkem Liamem Foxem (Reuters)

Čtyřdenní cestu po Velké Británii, Irsku a Francii zahájil včera americký prezident Donald Trump (72). Během prvního dne se Trump s rodinou setkal s členy královské rodiny na banketu v Buckinghamském paláci. Ozdobou této sešlosti byla bez pochyby Kate Middletonová (37) a Ivanka Trumpová (37).

Vévodkyně Kate dle expres.cz na banket oblékla andělskou bílou róbu  z dílny slavného návrháře Alexandera McQueena, který je jedním z jejích nejoblíbenějších návrhářů. Doplnila ji o svou oblíbenou tiáru, diamantové náušnice a modrou šerpu, na kterou připnula kříž darovaný královnou Alžbětou II., čímž jí vzdala hold. Bezchybně také vypadala Ivanka Trumpová. Ta zvolila róbu pastelové barvy značky Carolina Herrera. Outfit doplnila o jednoduché perlové doplňky.

Kate i Ivanka patří mezi módní ikony a jsou inspirací pro mnoho žen po celém světě. Vévodkyně z Cambridge se vždy obléká podle pravidel britské královské rodiny a nikdy nešlápne vedle. Často svou elegancí navazuje na odkaz princezny Diany (†36).

Ivanka Trump jakožto dcera amerického prezidenta Donalda Trumpa svého otce reprezentuje se ctí. Vždy vypadá skvěle a oblast módy jí rozhodně není cizí. Donedávna se dokonce věnovala provozu módní značky. Krásou a noblesou dcery amerického prezidenta byl okouzlen i princ Harry (34), který dělal Ivance společnost.

 

Na video s Ivankou Trumpovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.