Zpěvák Trapl nezažil krvavou střílečku jen v Modrém kódu: Smrtící kulky létaly dva metry od něho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvák Trapl nezažil krvavou střílečku jen v Modrém kódu: Smrtící kulky létaly dva metry od něho!

Viděli jste včera na Primě
Viděli jste včera na Primě (Foto FTV Prima)

Přepadl banku a pak skončil se střelnými zraněními na operačním sále. Během dramatického natáčení pondělní epizody Modrého kódu se Tomáši Traplovi (55) vybavila krvavá střílečka, kterou na vlastní kůži zažil přímo v centru Prahy! 

Okolo hlavy mu létaly smrtící kulky i ve skutečnosti. „Nebylo to sice přepadení banky, ale šlo o střelbu na veřejnosti,” prozradil muzikálový zpěvák během natáčení primáckého seriálu. „Šel jsem do divadla a před pasáží najednou začali po sobě střílet nějací muži. Nebylo to nic příjemného. Bylo to tak dva, tři metry ode mne,” popsal děsivý zážitek, na který do smrti nezapomene.


„Všichni, co jsme byli kolem, jsme instinktivně zalehli na zem a čekali, až ten souboj přestane. Pak jsem byl dokonce kvůli tomu svědčit u soudu!“ svěřil se Trapl.
Dvoudenní natáčení si naopak nemohl vynachválit. „Sice jsem hodně času strávil v maskérně, ale pak jsem pořád jen ležel a odříkával naučený text,“ dodal se smíchem.


První pomoc v mobilu
Život sice ještě nemusel nikomu zachraňovat, ale v případě potřeby je na to připravený. „Asi bych něco vymyslel. V mládí jsem jezdil na letní tábory nejen jako vedoucí, ale i jako zdravotník. V každém případě mám v mobilu nainstalovanou aplikaci Záchranka. Na tu se spoléhám,“ prozradil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.