Vítové prý kosmetika nestačí: Musí jít na plastiku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vítové prý kosmetika nestačí: Musí jít na plastiku?

Iveta Vítová
Iveta Vítová (herminapress.cz)

Moderátorka Iveta Vítová (35) vypadá skvěle, a proto její nedávné sdělení určitě šokovalo nejednu dámu. Pro časopis Sedmička se Česká Miss 2009 rozpovídala o plastikách a estetických úpravách. Jaký názor zastává?

„Neodsuzuji to a nebráním se tomu. Myslím, že si k tomu postupně dojdu, protože už teď je mi naznačováno, že jenom ta kosmetika nestačí. Do budoucna se tomu tedy nebráním, ale trochu se obávám, že když člověk jednou začne, už neumí přestat. Zatím to tedy odkládám, ale není to tak, že bych to zavrhovala,“ pověděla Vítová.

A co nějaký ten radikálnější zákrok? „Těžko říct. Teď říkám, že ne, protože mě nic netrápí, ale kdybych měla s něčím problém, tak asi proč ne. Kdybych se cítila líp a nijak radikálně mě to nezměnilo… Rozhodně se mi nelíbí trend, že přirozená krása není a krása a všechno je umělé – prsa, rty, zuby -, to už je moc. Ale pokud by šlo o malý zákrok, který by mi pomohl, proč ne,“ dodala.

 Moderátorka Zpráv na Nově Iveta Vítová: Dcera rohodně sama dlouho nezůstane

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.