Totální trapas Smetany: Výhrůžky smrtí dětem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Totální trapas Smetany: Výhrůžky smrtí dětem?

Emma Smetana
Emma Smetana (Lucie Robinson (archiv Mojí psychologie))

Poté, co opustila moderátorský pultík, stala se z Emmy Smetany (31) moderátorka internetové televize. Smetana se pokouší v pořadu „ničit“ své hosty nepříjemnými otázkami, ale zatím se jí to příliš nedaří.

Pořádnou ostudu si Smetana vysloužila poté, co si pozvala Lukáše Valu alias Strašáka, který deset let vedl slávistický kotel zvaný Tribuna Sever. Moderátorku zajímal názor na to, co fanoušci Slavie předvedli v pohárovém zápase proti Karviné.

Kotel tehdy vulgárně urážel bývalého slávistického trenéra Františka Straku i jeho rodinu. „Křičel jste na něj, že mu zabijete děti?“ zeptala se podle webu expres.cz Smetana. „Přijdu vám jako někdo, kdo křičí, že někomu zabiju děti,“ odpověděl jí Strašák.

Místo toho aby po této otázce moderátorka zajímala skutečně o to podstatné, přišla další nevhodná otázka. „Když vám teď řeknu, že slávisti jsou nuly, byl by to pro vás důvod se se mnou porvat?“ zeptala se Smetana. „Asi ne,“ řekl Strašák. Poté svou odpověď upravil: „Určitě ne.“

I přes snahu Smetany udělat z rozhovoru senzaci, se nic takového nestalo a pohledná moderátorka má tak z dalšího rozhovoru z ostudy kabát. Za nepovedený rozhovor lze označit i debatu se srbským režisérem Emirem Kusturicou. „Je to, jako kdybych hovořil s někým z amerického ministerstva zahraničí, a ne s někým z České republiky,“ řekl podle expres.cz zaskočený režisér.

 Emma Smetana: Jordan je nejlepší tatínek na světě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
martalista@...
12. 4. 2019 • 21:32

Nevěřte dietám! To je nehorázná lež, zhubnout pomůže přírodní >>>> www.SlimExtrem.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.