Daniela Šinkorová: Úraz na jevišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Daniela Šinkorová: Úraz na jevišti!

Daniela trpěla několik hodin ve velkých bolestech.
Daniela trpěla několik hodin ve velkých bolestech. (Foto Pavel Machan)

Hrají společně v hudební komedii »Miluji tě, ale…« a během představení odpadají jako hrušky. Nejdřív se zranil Lumír Olšovský (45), po něm Roman Vojtek (46) a do třetice Daniela Šinkorová (46). Všichni teď mají bolavé ruce.

Herečka si v zápalu hry zranila hřbet pravačky a teď se modlí, aby neměla naštíplou kost. „Shit happens (když se daří, tak se daří – pozn. red.). Miluji tě, ale… je představení, které mělo premiéru před čtrnácti lety! A my jsme do našich rolí postupně dospěli, zestárli v nich a teď se v nich začínáme taky rozpadat,“ posteskla si Daniela, která v tom není sama.


„Lumír Olšovský má takzvaně zamrzlé rameno, Roman Vojtek kost na levé ruce. No a já jsem se dnes rozmáchla víc, než jsem měla a narazila jsem pravou rukou přímo na hranu zrcadlového stolku. Takže jdu ledovat (bolí to jak čert!) a ráno se uvidí. Jestli z toho bude jen jelito, nebo naštípnutá kost,“ dodala Daniela s obavami.

Daniela Šinkorová: Všichni hubnou, jen já ne! Už mám nervy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.