Donna oplakává Dylana: Luke byl má rodina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Donna oplakává Dylana: Luke byl má rodina!

Rok 1991, celá parta je pohromadě (zleva): Steve, Kelly, Donna, David, Andrea, Brandon, Brenda a Dylan.
Rok 1991, celá parta je pohromadě (zleva): Steve, Kelly, Donna, David, Andrea, Brandon, Brenda a Dylan. (profi media.cz)

Zlomená Tori Spelling (45) sedí nehnutě v autě, po tvářích jí stékají slzy jako hrachy. Smrt kolegy Lukea Perryho (†52) ze seriálu Beverly Hills 90210 ji hluboce zasáhla. „Byl mi bráchou a ochráncem v jedné osobě,“ uvedla pro magazín People. 

Soudilo se, že Luke Perry alias Dylan měl z obsazení seriálu Beverly Hills 90210 nejblíž k Brendě, kterou hrála Shannen Doherty (47). Ale rozvážný a přece jen o pár let starší Perry rychle pochopil problémy, jaké často mívala ještě nevyzrálá Tori a byl jí vždy tím chápajícím klukem, o kterého se mohla opřít. Protekční dcera hollywoodského magnáta a producenta seriálu hrála v »béháčku« blondýnku Donnu.

Vyznání lásky

Není divu, že pondělní smrt Luka Perryho, ji hluboce zasáhla. „Jsem v šoku, mám zlomené srdce. Je to hlavně velmi smutná zpráva pro jeho děti, které ho milovaly a které on nade vše zbožňoval. Byl na Jacka a Sophii velmi hrdý. Luke byl jednou z nejlaskavějších a nejskromnějších osobnostní, které jsem znala. Jsem vděčná za ty roky přátelství, které mezi námi panovalo. On byl pro mne rodinou, ochráncem i bratrem. Hluboce soucítím se všemi, kteří teď zažívají smutek z jeho ztráty,“ vyznala se Tori.

Odmítl pokráčko

Zároveň potvrdila, že s Perrym se nepočítalo v plánovaném návratu seriálu Beverly Hill na televizní obrazovky. „On byl samozřejmě osloven, ale odmítl to s tím, že se chce naplno soustředit na svou hlavní roli v televizním seriálu Riverdale,“ řekla herečka.

Zavzpomínal i DiCaprio

Luke se po ukončení seriálu Beverly Hills léta protloukal spíše v malých rolích a v méně známých seriálech. Ale nakonec si ho do svého nového filmu Once Upon a Time in Hollywood vybral slavný režisér Quentin Tarantino (55). Perry by si tak mohl zahrát s hereckými legendami jako jsou Leonardo DiCaprio (44), Brad Pitt (55) nebo Al Pacino (78). DiCaprio na něj vzpomíná jako na tichého a skromného kolegu. „Luke Perry měl velké srdce a byl to velmi talentovaný umělec. Byla to pro mne čest pracovat s ním. V myšlenkách a modlitbám jsem s jeho nejbližšími,“ uvedl Leonardo na Twitteru.



Dvě životní lásky

Po prodělané mrtvičce minulý čtvrtek záchranka převezla Perryho do Nemocnice svatého Josefa v Burbanku, kde ho lékaři uvedli do umělého spánku. „Kámo, to dáš!“ vzkazovala mu na dálku Shannen Doherty (47) alias jeho seriálová holka Brenda z BH 90210. Nedal, už se neprobral...

Jeho velká rodina zůstala u jeho lůžka až do konce. Paradoxem je, že se u hercovy smrtelné postele sešly i obě nejdůležitější lásky jeho života: S Rachel Sharpovou (49) žil v manželství v letech 1992 až 2003 a měl s ní dvě děti (Sophii, 18 a Jacka, 21). Její roli později převzala rodinná terapeutka Wendy Madison Bauerová (44), se kterou se Perry zasnoubil a měl si jí brát.

 Tori Spelling na červeném koberci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.