Zemanova údajná rakovina: Vyjádření znalce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zemanova údajná rakovina: Vyjádření znalce!

Prezident Miloš Zeman
Prezident Miloš Zeman (Blesk:Robert Klejch)

Soudní znalec Pavel Šlampa odmítl, že by prezidentu Miloši Zemanovi (74) doporučil další vyšetření kvůli jeho údajnému onemocnění rakovinou.

Šlampa měl podle některých médií Zemanovi navrhnout ještě důkladnější prohlídku. To teď lékař, který posuzoval prezidentův zdravotní stav kvůli výroku brněnského politika Svatopluka Bartíka (43), popřel. Bartík v listopadu 2017 o prezidentovi napsal, že má rakovinu a zbývá mu pár měsíců života. Kancelář prezidenta se proti tomu ohradila a podala na politika trestní oznámení. Šlampa jako soudní znalec pro policii vypracoval posudek, podle kterého žádnou rakovinou netrpí. Policie nakonec trestní oznámení odložila a následně i byla zamítnuta stížnost Hradu u státního zástupce.

Východní křídlo v Košicích

Zeman se včera spolu s dalšími osmi prezidenty zemí východní Evropy sešel v Košicích na summitu tzv. východního křídla NATO. Na Slovensko dorazil i šéf aliance Jens Stoltenberg (59). Kromě kyberobrany došlo i na současnou bezpečnostní situaci v Evropě. Kromě toho Zeman zdůraznil, aby NATO nestahovalo vojáky z Afghánistánu.

Přečtěte si
jasnovidec01
1. 3. 2019 • 23:54

Je pravda že pan prezident nám nějak brzo zestárnul je to na něm dost vidět ,ale v jeho letech kdo dneska není nemocný ,už neměl kandidovat a raději si užívat důchodového věku,člověk neví jak dlouho tady bude ,on není vyjímka.

dadavydov....@...
1. 3. 2019 • 17:35

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.