Milionář Tony Jalovec Auto už nemá, sebrali mu byt a teď… Přišel i o vilu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milionář Tony Jalovec Auto už nemá, sebrali mu byt a teď… Přišel i o vilu!

Tony Jalovec
Tony Jalovec (: archiv, byty-domy-pozemky.cz)

PRAHA – S Tonym Jalovcem (31), vítězem loňské druhé řady reality show VyVolení, život od doby, kdy vyhrál na Primě 15 milionů korun, pořádně zametá. Úřady mu sebraly obecní byt, prodal auto a teď už nemá ani vilu…

Před 14 dny musel Tony odevzdat klíče od obecního bytu, o který přišel kvůli chystanému podvodu s fiktivní výměnou. Už před tím přišel o auto za 1,5 milionu, kterého se jen pár týdnů po převzetí od automobilky zbavil za pár set tisíc korun. A před časem navíc prodal i svou vilu ve Zruči nad Sázavou, po níž tolik toužil a kterou koupil teprve před rokem za 2,5 milionu korun. Pravda, v tomto případě na obchodu vydělal 800 000 Kč – podle realitního makléře ji totiž prodal za 3,3 milionu.

Proč to ale Tony dělá? Trápí ho snad finanční potíže? Nebo je skutečně něco pravdy na zprávách, že se rozvádí s Renatou Kajdžas (32)? A kde vlastně teď vůbec přebývá? „Co se staráte? Bydlím v kanále!“ odsekl na náš dotaz Tony Jalovec a práskl telefonem.

Možná je ale za prodejem vily i něco jiného než finanční trable. „Je to rodinný dům bez garáže, na miniaturním pozemku a na blbém místě. Hlavně že v suterénu je místo sklepa místnost na kalby, na to ti dva nezapomněli,“ napsal do diskuse na našich webových stránkách muž pod přezdívkou Honza.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.