Šárka Ullrichová z Ulice bez chlapa: Poslední vztah byl fiasko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šárka Ullrichová z Ulice bez chlapa: Poslední vztah byl fiasko!

Šárka Ullrichová
Šárka Ullrichová (Foto: Aha! - Tomáš Vrbenský)

Procházkou peklem nazvala svůj poslední vztah Šárka Ullrichová (44). Pekařka Zuzana z nekonečného seriálu Ulice se dle svých slov musela partnerovi jen podřizovat. Rozchodem jí prý spadl velký balvan ze srdce.

Bylo to pro ni vysvobozením. „Je to konečně za mnou, byla to procházka peklem, když si to teď zpětně uvědomuju. Až moc se mě snažil řídit a chtěl, aby bylo vše podle něj, a já se podřizovala. Lepší být sama, než s někým, kdo vás dusí,“ svěřila serveru Expres.cz herečka. V létě si přitom ještě malovala růžovou budoucnost. „Co se rodiny týká, nechávám tomu volný průběh. Na nic netlačím. Mám přítele a jsem šťastná. Pokud jde o dítě, uvidíme. Je mi přes čtyřicet a to tělo něco zažilo. Uvidím, nechám to náhodě,“ řekla Šárka, která v minulosti překonala závislost na alkoholu i drogách.


Herečka s partnerem, s nímž se nikdy neobjevila ve společnosti, byla necelý rok. Tehdy ještě tvrdila, že na ni ani s dítětem netlačí, protože sám má už odrostlé potomky. Teď se chce nějaký čas mužům vyhýbat, proto se rozhodla, že se bude naplno věnovat práci. Začala hrát v divadle a stále natáčí Ulici. Tam se po jejím boku partner sice také neobjevuje, ale alespoň o něm před kamerou spokojeně mluví.

Na video se Šárkou Ullrichovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.