Hrdlička a Plíšková: Nepěkné probuzení pro Borhyovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hrdlička a Plíšková: Nepěkné probuzení pro Borhyovou!

Hrdlička si vždy uměl vybrat krásné a úspěšné ženy.
Hrdlička si vždy uměl vybrat krásné a úspěšné ženy. (Foto – Pavel Mazáč (Sport) a usopen.org, Jan Tůma, Karel Kopáč, Facebook.com, Instagram.com, archiv)

Jestli má někdo štěstí na krásné a bohaté ženy, je to určitě bývalý sporťák Michal Hrdlička (30). Jeho manželka Karolína Plíšková (26) je totiž nejen skvělá tenistka, ale také velmi bohatá podnikatelka. Díky svému bohatství vypadá Hrdličková bývalá partnerka Lucie Borhyová (40) jako chudá příbuzná.

Ze vztahu s Hrdličkou odcházela s tím, že lepší partii, než je ona, si jen těžko sežene. A není se čemu divit, Borhyová nasadila laťku opravdu vysoko, ale úspěšná tenistka ji trumfla levou zadní. Není pochyb o tom, že láska Hrdličky s Plíškovou je opravdová, ale její tučné konto je velmi pěkný bonusem ke spokojenému vztahu.

Podle informací týdeníku Sedmička tenistka nedávno koupila další byt. Tentokrát u Staroměstského náměstí za 15 milionů korun! To ovšem není zdaleka jediná nemovitost, kterou Plíšková vlastní. Loni v dubnu si pořídila byt za 8,1 milionů korun v pražské Troji. A o tom, že tenistka není žádný troškař, svědčí i to, že o půl roku později se stala majitelkou luxusního mezonového bytu na Novém městě, za který zaplatila 12,5 milionů korun.

Koupí bytu však tenistka nepřijde zkrátka, naopak, snaží se na nich pro sebe a svého manžela trhnout co nejvíc peněz. Byt na Novém Městě začala pronajímat a ve většině případů skupinkám lidí ze zahraničí, kteří svým chováním terorizují sousedy. Plíšková si z toho samozřejmě nic nedělá a nadále byt pronajímá.

Peníze, které díky tomu vydělá, jdou navíc do kapsy i jejímu manželovi, jenž jí už nějakou dobu dělá manažera. V době, kdy jeho rodina byla ve finanční tísni, když její tchán onemocněl a později zemřel, neváhala Plíšková a rodině pomohla. Tenistka se také stala věřitelkou vily v Jesenici u Prahy, kterou vlastní Hrdličkova maminka.

Podle informací týdeníku Sedmička dokonce Plíšková zakoupila před dvěma měsíci další pozemky, na nichž měla maminka Hrdličky a všichni dědicové po Michalově zesnulém tatínkovi zástavní právo.

 Na video s Karolínou Plíškovou a Michalem Hrdličkou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Inka
25. 1. 2019 • 19:27

Nechte konečně Michala a Karolínu žít ! Borhy dělá každému chlapovi matraci, každý od ní utekl...tak kde je chyba ? A kde berete jistotu, že všichni musí být pro vás krásní, sexy... kde je hranice krásy ?! Karolína je normální holka, na které nikdo nerajtoval a s Michalem se jí vede i profesně. A jelikož se Borhy roztáhla, tak Michal zasunul jako mnozí před ním...podívejte se sami do zrcadla, spočítejte drobné v peněžence, prolustrujte slevy v Kauflandu ! A trochu zamyšlení nad sebou: co mi vadí ? Vlastní život na hov.no, a nebo nespím závistí ?!

suveren
25. 1. 2019 • 13:04

Co je na Plíškové krásného? Snad jen ty "prachy".A babochlap to je.Jako Ivanka.

zubni.pasta
25. 1. 2019 • 12:22

Ta stará slečna Borhyová asi nebude nic moc když s ní žádný chlap nevydrží. Děcko má každý jinýho tatínka a ona neustále sama bez chlapa.

Irena1958
25. 1. 2019 • 12:02

Asi je ta Borhyová opravdu nesnesitelná, když jí každej chlap utekl...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.