Hvězda Vyprávěj Skopal (67) žije retro: Nepoužívá mobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Vyprávěj Skopal (67) žije retro: Nepoužívá mobil!

V retro seriálu Vyprávěj hrál tak trochu sám sebe.
V retro seriálu Vyprávěj hrál tak trochu sám sebe. (Foto Aha! – Tonda Tran, ara)

Díky honorářům by si mohl dovolit nejmodernější hračky. Svatopluk Skopal (67)  ale techniku zásadně odmítá. Nemá mobil, ani počítač! Scénář se naučí klidně i pozpátku, sotva po něm ale produkce chce, aby vyťukal číslo na displej telefonu, začíná panikařit.

„Nic takového nevlastním. Takže už mám problém, jenom když mi dají mobil do ruky. Museli mě zasvětit, jak ho mám vůbec držet, aby to vypadalo věrohodně,“ svěřuje deníku Aha! otec rodiny Dvořákových z Vyprávěj. Nad otázkou, jestli se potom nebojí, že tak přichází o kšefty, ale mávl rukou.

Televizi zabalí

„No tak mi někdo něco nabízí a nedovolá se mi. Je mi to jedno, televizi jsem chtěl stejně už zabalit. Než něco vezmu, tak si to nechávám dlouho projít hlavou,“ tvrdí herec. „Doma mám pevnou linku s kecátkem, kam mi to namluví, a já mu pak zavolám. To je celý, víc nepotřebuju. Já jsem skromnej,“ říká Skopal s tím, že do vlaku moderních technologií už naskočit nechce. „Zkouším to bez toho a ono to jde,“ trvá si na svém.

Mimo civilizaci

Doma tak nemá ani připojení na internet, ani počítač. „Dostal jsem se maximálně k telefonu se záznamníkem a zatím žiju,“ uzavírá﷯. Ostatně často taky utíká do své chatičky mimo civilizaci, kde nemá ani elektřinu. Na práci si přesto stěžovat nemůže, momentálně natáčí další seriál s pracovním názvem Tři poldové a nemluvně, který by měl mít premiéru příští rok na podzim.

 Seriál Vyprávěj - poslední klapka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
12. 10. 2018 • 12:55

To je mi sympatické! Je mi 64 let a nejraději bych udělala totéž!!!

josefvyskoc
12. 10. 2018 • 09:07

...a *** mladý holky! Je to retromaniak !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.