Svatopluk Skopal (62): Dobrovolně se zříká práce! Neuvěříte, co za tím vězí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svatopluk Skopal (62): Dobrovolně se zříká práce! Neuvěříte, co za tím vězí

Svatopluk Skopal
Svatopluk Skopal (Profimedia.cz)

Sympaťák Svatopluk Skopal jde proti proudu. Za každou cenu hodlá zůstat sám sebou, což ho ovšem v důsledku připravuje o pracovní nabídky. Oblíbený herec ale přiznává, že ho to vlastně až tolik netrápí…

Kolikrát už vás napadlo, že život by byl tak nějak snazší bez mobilního telefonu? Dnes jsme prakticky neustále k zastižení a telefon zpravidla zazvoní ve chvíli, kdy se to nejméně hodí. Třeba když se mačkáme v přeplněné tramvaji, když si ho omylem zapomeneme vypnout na úřadě nebo když se nám večer po hodinovém převalování v posteli konečně podaří usnout. Svatopluk Skopal tenhle problém řešit nemusí. Je totiž jedním z posledních mohykánů života »před mobilem«. Tuhle kapesní hračku nemá a je rád. Zároveň však přiznává, že mu kvůli tomu nejspíš utíkají pracovní nabídky.

„Zkusil jsem bez něj žít a zjistil jsem, že ho nepotřebuju. S mobilem by práce bylo určitě o něco víc – dabingy, rozhlasy… Nabídky na role ale dostávám dál,“ prozradil herec Dnes magazínu s tím, že s tímhle kapesním společníkem se nikdy vlastně moc nekamarádil. Esemesku si prý na starém telefonu zkusil napsat jen několikrát, vždy dbal na háčky a čárky nad písmenky. „S těmi novými mobily neumím zacházet vůbec,“ přiznal Skopal, který jako jeden z mála dokázal utéct před touhle novodobou závislostí. A co vy? Dokázali byste žít bez mobilu? Hlasujte v anketě!

Anketa

Dovede si představit život bez mobilu?
Celkem 1682 hlasujících



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.