Karel Gott: Co se dělo doma po osudovém koncertě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott: Co se dělo doma po osudovém koncertě?

Karel Gott vystoupil v O2 areně
Karel Gott vystoupil v O2 areně (Martin Hykl, Robert Klejch)

V polovině června vyprodal po čtyřech letech největší českou halu! Nutno uznat, že O² arena ležela Karlu Gottovi (78) u nohou. A Slavík už plánuje, že se do ní možná vrátí.

Karle, na vás bylo vidět, že jste si koncert maximálně užíval. Na konci jste přidával a přidával… Kdo rozhodl, že se půjde domů? Kapelník, nebo vy?

„Tak já jsem tam rozhodoval o tom konci! Ale ne, že bych nemohl dál. Kdyby bylo na mně, zpíval bych dál. Ale to už byla oblast přídavků, tak tam je to volné… Tak se končí podle pocitu.“

Vím, že po koncertu si vždy dáváte nějaké dobré jídlo a skleničku vína. Jak tomu bylo po O² areně?

„S manželkou a dcerkami jsme jeli domů, sedli jsme si a udělali si domácké posezení. Povídali jsme si o koncertě, já jsem rozložil všechny dárky a květiny od fanoušků kolem nás a vychutnávali jsme si ten pohled. Vstřebávali jsme všechny emoce a tu nádhernou atmosféru. A bylo o čem hodně dlouho povídat.“

Vy jste naznačil, že byste se do O² areny zase vrátil. Stane se tak příští rok, kdy budeme mít kulatiny?

„To záleží na mnoha okolnostech. Jestli je co slavit a jestli to zdraví dovolí! Jak se říká: Chceš-li Pána Boha rozesmát, tak mu vyprávěj o svých plánech. (směje se) Ale rozhodně na to téma budeme mluvit. Jestli to udělat komornější, nebo v takové hale...“

 Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hu11
6. 7. 2018 • 11:31

Jaké kulatiny, vždyť mu bude 79

malavelka
5. 7. 2018 • 13:20

.....To se nikdo nedoví, ty můj kvítku medový / Kde je náš Walda, že?/ Prach jsi, a v prach se obrátíš./ Někomu ovšem světská sláva přeroste přes hlavu, touží jena jen po ní ,a to i v případě , když není moc í talentovaný, snaží se í obelstít přírodu, uhnat slavnéh, o a přihřát si polívčičku. Co bylo potom nikdo netuší, a tak to chtějí. proto o mívali jen filipínské chůvy.

malavelka
5. 7. 2018 • 13:11

Pravda, oženil se ve Vegas,a takové sňatky se pak berou sňatky s jakousi rezervou, ale ,onoi to tady potvrdili. On se bál, jelikož ví, že se mu líbí typ ženy diktátorky, tak do toho celý život fakticky nešel.To asi nebyla chyba jeho partnerek, ale v tom, že s e mu líbil určitý typ žen, který ho ale zároveň jaksi svým způsobem ohrožoval na samostatnosti..V pokročilejsím věklu se ale již dalo nahlížet na takovou ženu jako na pečovatelku av podstatě i potřebnou berličku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.