Hvězda Ordinace Robert Jašków: Co ty ruce, doktore? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Ordinace Robert Jašków: Co ty ruce, doktore?

Nejen v divadle je Robert vyhledávaným společníkem, kterého ženy milují.
Nejen v divadle je Robert vyhledávaným společníkem, kterého ženy milují. (Foto TV Nova, showpix.cz, ara)

Muž dvou tváří! To je Robert Jašków (48) alias docent Mára z Ordinace v růžové zahradě 2. Zatímco v populárním seriálu představuje intrikána, násilníka a vyléčeného feťáka, mimo obrazovky je lev salonů a dokonalý společník všech žen.

Kvůli záporákům, které hraje, získal nálepku bezcitného drsňáka, který umí jen ubližovat ženám. To také předvedl v Ordinaci, když coby Mára znásilnil doktorku Mariku Lukášovou představovanou Andreou Kerestešovou (33) nebo když hrál citové divadélko na psychicky labilní doktorku Terezu Benešovou v podání Moniky Zoubkové (41). V soukromém životě je ale pravý opak.

„V klubu Švandova divadla u piva se velice vesele bavil s dvěma ženami na baru,“ prozradil deníku Aha! jeden z návštěvníků. „A nezůstalo jen u povídání. Došlo i na doteky, hlazení po hlavě i pusu na tvář. Z baru ale herec odcházel sám. Ženy odcházely společně o něco dříve než on,“ dodal očitý svědek.

Jašków je zkrátka něco jako moderní obdoba legendárního Kristiána v podání Oldřicha Nového (†83). K ženám je pozorný, ale jeho srdce patří jedině manželce Petře, se kterou má tři děti. Přestože spolu žijí už dvacet let, brali se teprve před třemi roky. „My jsme se nemohli dohodnout, kde a kdy to uděláme, koho pozveme... Pořád jsme to odkládali, až to začaly řešit naše děti. Jan, Kuba i Marjánka se ptali, proč se jmenují Jaškówovi a jenom máma je Bartošová, tak jsme si řekli, že se vezmeme!“ prozradil Aha! herec před časem.

Znásilňoval jsem už tolikrát...

V »Růžovce«...

„Ve filmu jsem znásilňoval už tolikrát, že si to ani nepamatuji,“ proradil nedávno Jašków, který měl poslední pořádně ostrou scénu v »Růžovce«. Tam coby MUDr. Mára, který měl problémy i s drogami, vyjel na doktorku Mariku Lukáčovou. „Po téhle scéně jsem měla svalovici neboli svalovou horečku. I když byl Bob ohleduplný a pořád se ptal, jestli mě nezmáčkl moc, tím, jak jsem se bránila, jsem zapojila jiné svaly, než jsem zvyklá. Druhý den všechno bolelo,“ přiznala herečka Andrea Růžičková-Kerestešová.

I v Cestách domů...

„Když jsem znásilňoval Markétu Plánkovou v Cestách domů, tak došlo k malému zranění – dupl jsem jí při šestém jetí omylem na palec u nohy. I pro mě v roli agresora to je někdy nepříjemné. Pokud scénu opakuji šestnáctkrát za sebou a vždycky u toho tvrdě dopadnu kolenem na dřevěnou podlahu, tak to zabolí,“ vzpomněl na drsnou scénu v dalším seriálu.

 Monika Zoubková z Ordinace: Tereza to bude mít ještě hodně těžké

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.