Kraus změnil bydliště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kraus změnil bydliště!

David Kraus se opět přestěhoval.
David Kraus se opět přestěhoval. (Foto: Daniel Černovský)

David Kraus (36) dlouho snil o domě za Prahou, chtěl tam chovat různá zvířata a pěstovat vlastní zeleninu. Jeho otec Jan Kraus (63) mu na jeho vysněné bydlení přispěl významnou částkou, a tak si zpěvák pořídil v obci Nová Ves pod Pleší v okrese Příbram krásný rodinný dům, kam se přestěhoval. Jeho nová láska Barbora Strýcová (30) však dojíždění odmítla. Hrdličky proto opět změnily své bydliště.

Zpěvák totiž nemá řidičák. Neustále žádal kamarády, někdy mu dělala taxikáře jeho maminka. Nejčastěji však právě jeho přítelkyně. Té ovšem tohle věčné dojíždění vadilo. „Chvíli se držela, ale pak Davidovi odmítla dělat taxikářku. Řekla mu k tomu svoje a dohodli se, že Bára koupí byt v Praze a oba se tam sestěhují. To se také po čase stalo,“ řekl pro Sedmičku informátor.

Ten také prozradil, že si tenistka ke svým dvěma nemovitostem v Plzni pořídila byt v pražské městské části Bubeneč. „David z návratu do Prahy nadšený nebyl, ale neměl na vybranou,“ dodal zdroj s tím, že milenci už tedy žijí několik měsíců v Praze a Krausův dům mezitím zeje prázdnotou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.