Favorit »Tváře« Kraus potí krev: Vyslyší prosbu přítelkyně Strýcové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Favorit »Tváře« Kraus potí krev: Vyslyší prosbu přítelkyně Strýcové?

Davidova přítelkyně Strýcová chce aby toho nechal.
Davidova přítelkyně Strýcová chce aby toho nechal. (Foto Aha! - Martin Hykl)

Chtěl hodit ručník do ringu. David Kraus (36) si během natáčení zábavné show Tvoje tvář má známý hlas sáhl na dno. Byl rozhodnutý skončit. Dokonce i jeho přítelkyně, tenistka Barbora Strýcová (30), ho přemlouvala, aby toho nechal!

„Dlouho jsem se rozmýšlel, prostě jsem si v tom sám sebe nedokázal představit. Sice jsem souhlasil, jenže později jsem se dostal do takového stavu, že jsem nemohl spát a přítelkyně mě už taky začala prosit, abych soutěž vzdal, že takové nervy fakt nestojí za to,“ svěřil Kraus, po jehož boku se už nějaký ten pátek objevuje úspěšná tenistka.

Nedával to

Rychlé tempo, během kterého se musí soutěžící během týdne naučit text písně a k tomu případnou choreografii, totiž ze začátku vůbec nezvládal. „Zavolal jsem producentce Simoně Matáskové a prosil ji, aby mě za někoho vyměnila. Simona mi ale řekla, že už to nejde, a tak mi nezbylo nic jiného, než nastoupit do procesu,“ svěřil Kraus s tím, že teď je jí za to dokonce vděčný.


„Byl to úžasný a s ničím nesrovnatelný zážitek. A navíc na mě díky té soutěži konečně mnoho lidí změnilo názor. Už pro ně nejsem jenom tátův rozmazlený mazánek,“ dodal syn herce a moderátora Jana Krause (62) pro speciální vydání časopisu Tina.

Měl strach z ostudy

Davidovi během natáčení zábavného pořadu dle svých slov několikrát došly síly. „Makal jsem jako nikdy a ten strach z ostudy mě nutil to někdy s cvičením až přehánět. Neumím anglicky, a navíc jsem dyslektik a dysgrafik, takže jsem se učil třeba i šest hodin denně texty. A někdy to bylo už vážně k zbláznění,“ svěřil hudebník.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.