Manažer Bartošové půl roku po její smrti přiznal: Hodně nás doufalo, že se zabije a bude z toho událost roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Manažer Bartošové půl roku po její smrti přiznal: Hodně nás doufalo, že se zabije a bude z toho událost roku!

Iveta Bartošová (†48) měla zvláštní dar přitahovat různá individua, zoufalce toužící po slávě a nejrůznější pijavice. Ve své naivitě zpěvačka vždy takové postavičce uvěřila a dovolila jí, aby si urvala kus její slávy. Sama se přitom propadala stále hlouběji a hlouběji, o její domnělé kamarády se totiž ve skutečnosti nedalo opřít. Jakmile se objevil problém, zmizeli…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

erene
31. 10. 2014 15:33

tak určitě by si nikdo z nás nevzal alkoholika nebo alkoholičku ve stejném stavu za manželku nebo manžela..ptáš se jakoby nikdo neměl v rodině alkoholika,přitom je to časté..a jde to..když se chce..jenže Rychtářovi šlo jen o to,že je slavná..jinak ho nezajímalo,jak skončí..proto to tak dopadlo..nemiloval jí..on ostatně nemiloval nikdy nikoho..

mpads
31. 10. 2014 16:05

gabcakovamatinka A proto Rychtář překazil léčení v Itálii Ivetě na plný 3 měsiční luxus z dohody, kdy si to přála, aby byla od Rychtáře co nejdál a nejlépe v zahraničí? Hradil by to Martucciho otec.Kdyby se nechtěla léčit, tak se o tom nikdy nebaví, ani s přáteli. Jakým právem za ní jel? Ona nechtěla Rychtáře. Čím ,blíž se přibližoval k ní, tak to vyvrcholilo do panického strachu a ona se podvolovala jemu .Navíc jí postrašil, že tam zůstane na orgány a vydíral na dluh. Tak se mluví z nemocnými? Nemocní nemusejí být stále nemocní i když nemají vlastní vůli, záleží na okolí. Byl to on, který řekl, že jí bude léčit a přitom nemá na to právo, jinak by na léčení musela přistoupit a ten strach by zdolala. Rychtář lhal, že ona nechtěla se léčit. Zpracoval jí a to už několikrát. Roli v tom měli i peníze a opuštění domu, aby v něm Rychtář nebyl. Manžel nebyl a v domě neměl co pohledávat. Proto myslel víc na sebe, než na ní Tohle, neudělal žádný partner takovou podlost. a potom je tu před Itálií http­://www­.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby/97260/tyrani-ivety-lze-rychtarovi-dokazat-nahravka-zachycuje-teror-po-drsnem-vyhazovu-z-vily.html .Jsou lidé, kteří Ivetu nenávidí a obdivují Rychtáře z nevědomosti o psychice a nemocích a doufám, že nepatříš k nim. Poslední 3 roky byly kritické a nemá cenu se přetahovat do minulosti. Ty 3 roky byli nejdůležitější pro záchranu Ivety. Bohužel zákony jsou špatné a státní instituce fungují laxně proti lidem, jako Rychtář

honzadv
31. 10. 2014 16:30

Přesně, ona lila půlku života, nechtělaq makat a vymlouvala se na nemoc a zneužívání, její lži jsou pověstné - viz Tříska a Marťani a další její demenťárny, ta bába byla mešuge a chlastem se propila k těžké demenci a cirhóze, lenora ukvičená. Hlavně že flusala na každého, kdo jí pomohl, dorota, byla prachobyčejná špapajzna - vždycky se přisála na chlapa, aby ji živil, obskakoval a pochleboval jí, ludra. Jen ne ona, všichni kolem byli mrchy,ale ona svatá, mrcha největší.

honzadv
31. 10. 2014 16:27

Jdi už někam, ***amůtku, pod vlivem Rychtyho byla necelé tři roky, předtím chlastala první ligu patnáct let, to byla taky pod jeho vlivm???

mpads
31. 10. 2014 17:10

honzadv A od kdy si jí pamatuješ zpuchlou, nebo na smrt hubenou a v krizi? Nejde jen co bylo a jáká byla, , ale čemu bylo zabráněno a nepřipustit její zkázu. Nebyla běžným alkoholikem s jedním problémem. U tebe je jasné že si jí nenáviděl a proto máš nekorektní postoje k ní.

robin5
31. 10. 2014 09:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pizzaoo
31. 10. 2014 09:21

Jan Bendig se objevil v první řadě pěvecké soutěže SuperStar v roce 2009, kde skončil na čtvrtém místě. Já tenkrát fandil Šmajdovi, ale ani on to bohužel nevyhrál.

eisenbieger
31. 10. 2014 08:26

v tom praglu je kazdy manazer

paralenka
31. 10. 2014 07:34

Kde se takové bezcitné špíny berou? Za vlastních pět minut slávy je ochotný zneužít lidské trosky ke svému zviditelnění? Ale na každého jednou dojde, třeba mu kámoš Bendig zařídí podobnou vstupenku do ráje v podobě nevyléčitelné pohlavní choroby - bez návratu. Prostě to známé, že na každou svi*ni se vaří voda!

lepo
31. 10. 2014 07:04

.. tak tohle už je opravdu totálně za hranicí lidskosti a normálnosti. Hnus! Nula zůstane nulou a je jedno ve stínu koho se pohybuje. Myslím, že silně přeceňují to, že se mihnou v televizi, časopise. Vnímá to někdo? .. a to ještě byli s Bendíkem (odporný skřítek) tak sprostí, že se šli s růží producírovat na pohřeb IB. Žumpa! .. však ono se každé svini vše vrátí, nebojte hošíci!

lidusa123
31. 10. 2014 05:36

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.