Rocker Pepa Vojtek prozradil: Jak dokázal z minuty na minutu přestat kouřit?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rocker Pepa Vojtek prozradil: Jak dokázal z minuty na minutu přestat kouřit?!

Pepa Vojtek přestal ihned kouřit. Jak to udělal?
Pepa Vojtek přestal ihned kouřit. Jak to udělal? (Petr Merta / Blesk)

Čtyřnásobný otec a zpěvák Pepa Vojtek (49) už si nemůže dovolit vyvádět tolik, co za mlada. S cigaretami seknul už před dvanácti lety, a jak sám přiznává, velký pivař už také není. Jak to změnil?

Po bouřlivém mládí s střídání partnerek se Vojtek zklidnil. Štěstí a zázemí našel u manželky Jovanky a společně se dokonce pokouší o další dítě. Po několika letech šel i na kompletní prohlídku k lékaři a libuje si, že výsledky má velmi dobré. K tomu určitě přispělo i to, že před více než deseti lety dal sbohem nikotinu.

„Asi před dvanácti lety mě po návratu z koncertů na Slovensku začalo bolet v oblasti hlasivek. Mohl jsem pořádně mluvit, natož zpívat. Bál jsem se, že se mi udělají uzlíky a bude po srandě. Takže opravdu strach. Z minuty na minutu jsem zahodil cigára a nechal toho,“ začíná Vojtek vysvětlovat hlavní důvod, proč skončil s kouřením.

Důvod byl ale nakonec banální. Jednalo se pouze o aft, který se zpěvákovi opíral o hlasivky. „Vyhojil se a byl pokoj. Ale s kouřením jsem prostě přestal,“ řekl v Nedělním Blesk Vojtek. A ačkoliv v devadesátých letech se nebál »podívat dvoulitrovým flaškám whisky na dno,«  jak sám říká, teď už si dává pozor i s pivem.

„Já pivař nejsem, občas jedno za žížeň, ale první pivní ligu nepiju,“ uzavírá zpěvák populární kapely Kabát.



Přečtěte si
babapsi
27. 8. 2014 • 09:23

pravda je, že je to vůůůůůůůůůůůůůůůl!

mandat
27. 8. 2014 • 05:30

Ma problemy s potenci, tak se snazi zachranit, co se da.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.