Megakoncert Kabátu na Vypichu bude, i kdyby trakaře padaly! Zákaz deštníků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Megakoncert Kabátu na Vypichu bude, i kdyby trakaře padaly! Zákaz deštníků!

Skupina Kabát
Skupina Kabát (Foto Aha! – Martin Přibyl, Martin Hurda, ara)

Jsou sice starší, ale vracejí se v plné síle. Už dnes večer se skupina Kabát těší, že si po pěti letech zopakuje megakoncert na Vypichu. Počasí muzikantům bohužel moc nepřeje. Na pódium, které více než 40 lidí stavělo 12 dní v kuse, od čtvrtečního večera prší hektolitry vody!

I kdyby trakaře padaly, staré rockery to od ničeho neodradí! „Koncert není ohrožen, i když bude pršet. Upozorňuji jen, že nikoho nevpustíme s deštníkem. Fanouškům doporučuji, aby si vzali pláštěnky a pevnou obuv, protože půda je měkká,“ řekl deníku Aha! manažer Kabátů Radek Havlíček.


Přestože dva dny v kuse prší, meteoroložka z Meteopressu to černě nevidí. „V den koncertu očekáváme přímo na Vypichu slabý déšť do čtrnácté hodiny. V odpoledních a večerních hodinách bude oblačná obloha,“ slibuje Dagmar Honsová.
Pepa Vojtek (49) a Kabáti však slibují, že to i přes nepřízeň počasí bude »po čertech velkej koncert«.

Než začalo pršet, šly stavební práce od ruky.

Akce v číslech
V roce 2009 přišlo na koncert 65 tisíc lidí. „Zatím netušíme, kolik jich dorazí letos, ale lístky se pořád prodávají, bude to obrovské,“ řekl manažer Havlíček. Pozemek o rozloze 100 000 m² by se mohl zaplnit 75 tisíci diváky. Na travnaté ploše mezi ulicemi Bělohorská a Ankarská stojí čtyři velké tribuny, 200 metrů od nich obří pódium.

Než začalo pršet, šly stavební práce od ruky.

Autor:  kl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.