Ordinace odstartuje svatbou! Štěpánová si vydupala vlastní šaty. Co ještě uniklo ze scénáře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ordinace odstartuje svatbou! Štěpánová si vydupala vlastní šaty. Co ještě uniklo ze scénáře?

Šťastným ženichem je Jiří Štědroň alias Albert Hess. I když tentokrát jsou svatební šaty více tradiční, Štěpánová si stála za svým – nesměly být bílé.
Šťastným ženichem je Jiří Štědroň alias Albert Hess. I když tentokrát jsou svatební šaty více tradiční, Štěpánová si stála za svým – nesměly být bílé. (Foto TV Nova, ara)

Miluje svatby, ale nesnáší bílou barvu. Bára Štěpánová (54) alias vrchní sestra Babeta Trefná se dnes bude v Ordinaci v růžové zahradě 2, která se po prázdninách vrací zpátky na obrazovky, vdávat. Ale stejně jako před pěti lety na své opravdové veselce, nebude klasická nevěsta…

Herečka se na výběru modelu samozřejmě podílela. „Šaty vybírala naše kostýmní návrhářka Míša, ale shodly jsme se na tom, že ani já nemám ráda takovou tu klasickou sněhovou bílou, ani se ke mně koneckonců nehodí. Takže ona je vybrala a já jsem řekla – to jsou ony! Takže jsme se vlastně úplně shodly,“ přiznala Štěpánová.


Když si před pěti lety brala po 14 letech soužití Miroslava Barabáše (52), ignorovala svůj věk a dostavila se celá zahalená v závoji. Pod ním měla sladkou, výšivkami a mašličkami zdobenou róbu od módní návrhářky Ivany Follové. I vzhledem k dlouholetému trvání Bářinu vztahu, se nešlo nezeptat na recept. „Co by měli lidi dělat, aby měli šťastné manželství? Mně to funguje a já nevěřím na žádné takové to, jak lidé říkají, že se ten vztah transformuje. Já jsem pořád zamilovaná. A myslím si, že člověk může být pořád zamilovaný, že ti motýlci můžou být i po deseti, patnácti letech. Láska je to nejdůležitější,“ prozradila deníku Aha! věčně ztřeštěná Babeta. Veselku překazí nepozvaná sestřenice!
Babeta Trefná se vdává za operního režiséra Alberta Hesse (Jiří Štědroň). Na její svatbu přijede i nepozvaná sestřenice Heluš (Matina Randová), která chce kvůli staré křivdě Babetin šťastný den překazit. Doktora Švarce (Martin Zounar) naštve, že ho jako jediného v nemocnici nepozvali na svatbu. Když se ale zraní malý Toník Suchý (Lukáš Hrabák), dokáže Švarc všem, že je muž na pravém místě.

Na všechny svatby v Ordinaci se můžete podívat v galerii!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.