Jardo, tyhle všechny tě chtějí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jardo, tyhle všechny tě chtějí!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr

PRAHA – O hokejového boha Jaromíra Jágra (34) je enormní zájem! Nejčastěji se na naši výzvu ozývaly blondýny kolem třicítky, ale i důchodkyně!

O hokejového boha Jaromíra Jágra (34) je enormní zájem! Nejčastěji se na naši výzvu ozývaly blondýny kolem třicítky, ale i důchodkyně! Nejkurióznější dopis přišel od malé dvouleté Jiřinky Doležalové. Jiřinka se totiž mezi prvními slovíčky naučila po »máma« a »táta« říkát právě »Jája«, což znamená v jejím překladu Jágr!

Kliknutím zvětšeteMezi prvními do redakce deníku Aha! napsala sexy blondýna Jana Kadlecová (29), která chodila deset let s profesionálním fotbalistou a chtěla by si prý nyní vyzkoušet hokejistu! „Bydlím s babičkou ve vilce, auto mám a něco na kafe také, takže peníze nehoním. Chci Jágra!“ napsala překladatelka Jana, která miluje kluky s hezkým úsměvem. Ozvala se ale třeba i manažerka Andrea Böhmová: „Důvodů je víc, tak třeba stejné přání,“ uvedla jen stroze. Zajímavý byl dopis od Evči Průchové, která napsala pětistránkový elaborát, kde se vyznává z lásky k Jaromírovi. A až nakonec uvedla svůj věk: čtrnáct let! Tak co, Jardo, vybereš si?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.