Lounová má v USA potíže: Na WC ji zmlátily a okradly čtyři černošky! Zpěvačka doufá v pomoc ambasády | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lounová má v USA potíže: Na WC ji zmlátily a okradly čtyři černošky! Zpěvačka doufá v pomoc ambasády

Olga Lounová
Olga Lounová (Foto pro Aha! – Tereza z Davle, Filip Matušinský, Jaroslav Urban, Václav Širc, Milan Mošna, Daniel Zahrádka, Jiří Šujanský, Jan Tůma, Hanuš Frolík, Petr Joura, Vladimír Štross)

Modelka a zpěvačka Olga Lounová má v Kalifornii, kde je pracovně, velké problémy. Skončila totiž bez peněz, bez dokladů i telefonu. Zato má prý slušnou bouli na hlavě.

O všem dala Olga vědět prostřednictvím sociální sítě, kam napsala ze zámoří svůj vzkaz. „Zbitá a okradená. Tak takhle jsem dopadla po nejEmotivnějším koncertu jaký jsem kdy viděla. Koncert Beyoncé a JAY Z. Dva protichůdné zážitky najednou. Zbyla mi jenom boule na hlavě a pocit bezmoci,“ napsala Lounová, která teď musí řešit opravdu velké problémy.

„Oba svoje telefony ještě vidím na ICloudu, ale místní policie nemůže prý nic, když se nejedná o život. A všichni už tady spí, protože je tu půl třetí ráno. Snad mi ambasáda vystaví pas tak abych stihla koncert v Poličce, jestli neumřu hlady, protože karta je už taky zablokovaná. Musím ale říct, že mi tu hodně lidí pomohla,“ uzavřela Olga, která, přestože se věnuje bojovému umění, útočníky nepřemohla.

Co se přesně stalo, vylíčila Olga na svém profilu o něco později. Stalo se to po koncertu. "Měla jsem auto jinde než kámoši a stavila se na toaletě. 4 černošky si mě podaly musím říct slušně." Podle všeho se ale Olga úplně nevzdala. "Thajskej box k ničemu moc nebyl, ale jedný jsem aspoň pěkně zavařila. Modřiny už začínám cejtit, jak odchází adrenalin. Kdyby na to byl alespoň člověk připravenej, ale zrovna jsem si lítala v emocích," sdělila modelka.

Útok kvůli kabelce?

Olga se snaží přijít na co, proč se terčem útoku stala právě ona. "Posilněným alkoholem se asi líbila moje kabelka. Vždycky si říkám, třeba k tomu mají nějaký důvod, nemocný dítě, nevím, snažím se to pochopit, ale lidská zlost je někdy možná jen pohodlnost. Díváte se jim do očí a ono je tam prázdno a za tím prázdnem čistý zlo," uzavřela Olga, která měla naštěstí počítač v autě a tudíž o něj nepřišla.








Autor:  ph

Přečtěte si
6010
5. 8. 2014 • 09:13

To má za to. Boží mlýny.

makmark
5. 8. 2014 • 05:07

tak aspoň už víme, že thai-box dělala jen jako a pro to, aby v Česku vypadala jo světově a nám, hloupým sedlákům při tom padala úžasem čelist

prroud
4. 8. 2014 • 18:01

Moc podobny si nejsou,na rozdil od zdejsich cikanu muze bejt Lounova rada ze padla na blbky,takze to prezila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.