Korec ukázal svaly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Korec ukázal svaly

Vlasta Korec nakonec neodolal, ukázal své mužné tělo a vyzkoušel si pár triček.
Vlasta Korec nakonec neodolal, ukázal své mužné tělo a vyzkoušel si pár triček. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Slavnostní otevření prodejny 4YOU si nenechala ujít celá řada známých tváří. Na novou módu byl asi nejvíce zvědavý vyvolený moderátor Vlasta Korec (32).

Slavnostní otevření prodejny 4YOU si nenechala ujít celá řada známých tváří. Na novou módu byl asi nejvíce zvědavý vyvolený moderátor Vlasta Korec (32). A když zkoušel trička, ukázal své vysportované tělo. „To jsou ale svaly, co?“ smál se Korec. Moderátor Leoš Mareš bavil svým humorem nejen hosty v novém obchodě, ale nenechal bez povšimnutí ani kolemjdoucí zákazníky obchodního centra Letnaňy. Štěpánka Duchková prohlížela regály opravdu důkladně. „Nehledala jsem na sebe nic zvláštního, potřebovala jsem nutně kšiltovku,“ řekla Štěpánka, která nakonec odešla s nepořízenou. Moderátorka Kateřina Kristelová je v módě hodně náročná, a tak nic neponechala náhodě. Kliknutím zvětšeteNa pomoc si s sebou vzala módního stylistu Sašu. Kouzelník Pavel Kožíšek přiběhl z divadla, kde hráli Magická esa, a po chvíli už spěchal domů na večeři. Tak trochu bez nálady dorazil i Vlasta Korec, a nebylo se čemu divit. „Právě jdu od zubařky, dělala mi novou korunku,“ vysvětlil moderátor reality show VyVolení a chladil si ústa šampaňským.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.