Premiéra filmu Kvaska: Landovi blahopřála i »čarodějnice« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Premiéra filmu Kvaska: Landovi blahopřála i »čarodějnice«

Danielu Landovi přišla poblahopřát i čarodějnice z Arabely, uzdravená Jana Andresíková.
Danielu Landovi přišla poblahopřát i čarodějnice z Arabely, uzdravená Jana Andresíková. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Dlouho očekávaný film Mirjam a Daniela Landy Kvaska je už v kinech! Ve středu měl premiéru, na kterou přišli všichni hlavní filmoví představitelé: Lucie Vondráčková (26), Jiří Korn (57), Filip Tomsa (22) i Rudolf Hrušínský nejmladší.

Danielu Landovi ale přišla poblahopřát i Jana Andresíková (65), která hrála čarodějnici v legendárním seriálu Arabela. Po své nemoci se tak po dlouhé době objevila na společenské akci.

Na premiéru do kina Palace Cinemas dorazil Dan Landa s růžencem v ruce a tmavých brýlích na očích, Lucka Vondráčková zase přišla s novým účesem. „Hodně teď čtu sci-fi, takže jsem se se svým účesem vypravila proti proudu času,“ smála se. „Talisman ani růženec jsem si nevzala, Daniel dává sílu nám všem,“ tvrdila hrdinka filmu, která na premiéru vzala i svého bratra Davida. Dorazila ale třeba i malířka Iva Hüttnerová (58), která se tulila k hudebnímu skladateli Ondřeji Soukupovi (55). „To je moje nová družka,“ žertoval Soukup, kterému fotografové ne a ne dát pokoj, a navíc Hüttnerová je stejně baculatá jako jeho manželka Gábina Osvaldová. V obležení přátel však byla po celou dobu rautu režisérka a produkční Kvasky Mirjam Landa, jejíž dcerky si ve filmu také zahrály.

„Jsem ráda, že se film divákům líbil. A děkuju Bohu, že jsme se dostali až do té premiéry, natáčení bylo totiž dost náročné,“ svěřila se Mirjam. To ostatně potvrdil i hlavní hrdina filmu Filip Tomsa, pro něhož je Kvaska první velkou rolí. „Denně jsme naspali tak pět hodin, celý film byl natočený asi za dvacet dní,“ tvrdil deníku Aha! mladý herec, který má filmový poměr s Lucií Vondráčkovou! „Ale stálo to za to. Natáčení bylo moc příjemné a věřím, že to z plátna poznají i sami diváci. Tak to dnes alespoň musíme pořádně oslavit,“ smál se Tomsa, který se ve filmu dostal i na titulní stránku deníku Aha!, který je mediálním partnerem filmu Kvaska.

23.2.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.