Salava bude vybírat krásky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Salava bude vybírat krásky

Moderátor Petr Salava (vlevo), lektor aerobiku Roman Ondrášek a zpěvák Robert N. (vpravo) zkoušeli, jak se úřadující Miss aerobik 2006 Katce Wiesnerové změnila od jejího triumfu váha.
Moderátor Petr Salava (vlevo), lektor aerobiku Roman Ondrášek a zpěvák Robert N. (vpravo) zkoušeli, jak se úřadující Miss aerobik 2006 Katce Wiesnerové změnila od jejího triumfu váha.

PRAHA – Velmi populární soutěž Miss aerobik vyhlašuje nový ročník. Případné uchazečky o tento titul už lákali k přihlášení do soutěže tradiční moderátor celé akce Petr Salava (53) a zpěvák Robert N. (28).


Nechyběla ani poslední vítězka Kateřina Wiesnerová (20).

„Letos budou soutěžící dívky v hlavní kategorii cvičit i se známým lektorem Romanem Ondráškem,“ prozradil na tiskové konferenci v restauraci Carpe Diem ředitel pořádající agentury Care Alfa Jiří Malý. „Kromě toho, že soutěžící dívky cvičí aerobik, musí udělat první krok a přihlásit se na některé z akcí Miss aerobik tour. Ta je i letos postupovým kolem,“ vysvětlil moderátor Petr Salava, který bude již tradičně celou Miss aerobik tour moderovat. A jako pěvecký host na něm vystoupí mezinárodní duo Nancy & Robert.

Miss aerobik tour 2007 startuje už 3. března v Šumperku a zavítá celkem do dvanácti českých a moravských měst. Celostátní finále se pak odehraje 3. června v pražské sportovní hale na Lužinách a v září budeme znát jméno nové Miss aerobik.


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.