Renč vrací úder! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Renč vrací úder!

Filip Renč
Filip Renč (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA/ŘÍČANY – Ani dva týdny po posledním rozloučení se skladatelem Karlem Svobodou (†68) neutichl boj mezi Vendulou Svobodovou (35) a režisérem Filipem Renčem (41), který proti vdově ostře vystoupil. Právě naopak! Renč se nechal slyšet, že už má následné štvavé mediální kampaně plné zuby, a proto se pustí s Vendulou do křížku.

Válka tvrdých loktů tak už brzy vypukne naplno! „Budu žádat omluvu a společenskou satisfakci,“ varuje Vendulu a její věrné Renč.

Karel Svoboda asi stále ještě nedojde pokoje! Jeho manželku totiž čekají krušné chvíle. Režisér posledního Svobodova muzikálu Filip Renč se včera nechal slyšet, že vdově a jejímu manažerovi Janisi Sidovskému rázně přistřihne křidýlka! „Nejspíš už příští týden dám do médií svoje stanovisko k nepochopitelné štvanici na mou osobu dirigovanou manažerem Venduly Janisem Sidovským. Budu požadovat omluvu a společenskou satisfakci. Je to všechno trapná lživá fraška,“ řekl včera deníku Aha! údajně pronásledovaný režisér Filip Renč. Ten po smrti hitmakera řekl, že jeho žena pro média předváděla jen divadlo. Nynější kampaň mu prý lidsky i profesně ubližuje. A nemá za ní stát nikdo menší, než osočená vdova Vendula!

Zda požene své nenáviděné protivníky k soudu, ale Renč ještě tají. „To zatím nemohu sdělit,“ mlží před rozhodující bitvou. Na otázku, zda mu už po jeho vyjádření o Vendule dala některá ze známých osobností najevo nechuť dále spolupracovat, odpovídá: „O tom jsem nic neslyšel, zato vím bezpečně, s kým nikdy nebudu pracovat já,“ tvrdí razantně. Konkrétní jména však odmítá prozradit. Lze předpokládat, že by mohlo jít například o Evu Pilarovou s Petrem Jandou, kteří se veřejně postavili proti Renčově chování na pohřbu, na Renčově »indexu« ale může být i řada dalších umělců.

Janis Sidovský se chystaným opatřením jenom směje. „O tom, že by po mně Filip žádal satisfakci, nevím. Myslím, že mi připisuje nadpřirozené schopnosti, žádnou kampaň proti němu nevedu. Více se k věci nebudu vyjadřovat,“ reagoval na Renčovo prohlášení Sidovský.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.