Nové dvojice zprávařů na Nově: Borhyovou nahradí známá blondýna! A za pultík usedne i sporťák Pouva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nové dvojice zprávařů na Nově: Borhyovou nahradí známá blondýna! A za pultík usedne i sporťák Pouva!

Kdo nahradí Lucii Borhyovou? Budete asi překvapení.
Kdo nahradí Lucii Borhyovou? Budete asi překvapení. (TV Nova)

V Televizních novinách na Nově nezůstane kámen na kameni. Kromě Lucie Borhyové, která se bude věnovat radostným mateřským povinnostem, se má poroučet také Markéta Fialová. Vzniknou ale zbrusu nové dvojice, které uvidíme už za pár týdnů.

Lucie Borhyová brzy porodí svému partnerovi Michalovi Hrdličkovi potomka a Rey Koranteng by tak za pultíkem osiřel. To se však nejspíš nestane. Podle informací aktuálního vydání týdeníku Sedmička už mají »na kopci« vybrané nové dvojice. K Reyovi, který při dočasné absenci Lucie Borhyové bude posledním moderátorem ze staré novácké party, má přijít Kristýna Kloubková.

Druhou dvojicí bude nadále sporťák Petr Suchoň a Renáta Czadernová, která byla pro změnu dříve v tandemu s Kloubkovou. Nově pak má vzniknout třetí dvojice, která by měla vykrýt prázdniny. V té by měl usednout sporťák Martin Pouva a bývalá playmate Petra Svoboda.

Situace po návrahu Borhyové, která už dříve řekla, že chce po porodu co nejdříve usednou znovu za moderátorský pultík, se pak má změnit následujícím způsobem. Lucie se samozřejmě vrátí k Reyovi, Kristýna Kloubková půjde k Pouvovi. Petra Svoboda by se měla vrátit k moderování polední či odpolední relace.





Přečtěte si
levandulova
24. 6. 2014 • 10:43

Vy jste nejaky hodne zapskly zavistivy clovek. Proc by nemohla mit deti i praci, kterou miluje? Copak se kazdy musi uklidit na tri roky na materskou a zblbnout? Jsou lidi, kteri chteji vic. A kdyz to jde, tak proc ne? Vy byste takovou praci jiste s klidnou mysli opustil/la, vidte. V zapadnich zemich je materska sest tydnu a sup do prace, to jen u nas je zenska tri roky doma. Jsme rarita. A to, jestli je Licie oblinena, nechte na jinych, myslim, ze na Nove dobre vedi, proc ji tam drzi, vyhrava ceny, sledovanost...a hlavne, Lucie se nikdy nikam necpala, zadny bulvar, skandaly, takze si bezte chladit zahu jinam. Skutecne je vam po tom houby, jak rychle po porodu se vraci do prace, maly cesky clovece.

trhnisinadledvinkou
12. 6. 2014 • 12:49

a největší hubu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.