Borhyová a Hrdlička zaskočili blízké: Ze sporťáka bude Borhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Borhyová a Hrdlička zaskočili blízké: Ze sporťáka bude Borhy!

Michal s Lucií na veřejnosti vystupují často jako hrdličky. Na příjmení se ale neshodnou.
Michal s Lucií na veřejnosti vystupují často jako hrdličky. Na příjmení se ale neshodnou. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrof, ara)

Slavného příjmení se nevzdá! Většinou jsou to nevěsty, kdo po svatbě přijímají ženichovo příjmení. V případě těhotné Lucie Borhyové (36) a nastávajícího tatínka Michala Hrdličky (25) to ale bude nejspíš naopak! Zaplatí sporťák za svatbu s blonďatou moderátorkou takovou daň?

Veselka hvězdného páru už byla na spadnutí, ale Borhyová ji zrušila. „Chtěla jsem si svatbu pořádně užít, ale nepovedlo se to utajit, tak byla odložena. Uděláme si ji po porodu a moc se na ni těším,“ prozradila deníku Aha! Lucie, která má každým dnem rodit.


Nastávající tatínek Michal už teď začíná přemýšlet o tom, jak se kdo bude jmenovat. „Je pravda, že teď máme hned tři jména a když dorazíme na letiště, tak to vypadá jako malý zájezd,“ zavtipkoval Hrdlička s narážkou na to, že syn Borhyové z předchozího vztahu se jmenuje Papadakis. „Zatím jsme to neřešili,“ pokusila se to zahrát do autu s širokým úsměvem Lucka. Michal chce řešení

„No mně to zase tak normální nepřijde. A myslím, že to řešit budeme...,“ oponoval Michal, který je rozhodnutý pro matku svého ještě nenarozeného dítěte udělat první poslední. Včetně změny příjmení.
Vzhledem k tomu, že Lucie se svého slavného příjmení nevzdá, bude to nejspíš on, kdo bude muset přijmout partnerčino jméno. Takže se může stát, že Sportovní zprávy na Nově bude brzy moderovat Michal Borhy. Rozhodně by to bylo gesto, které by si zasloužilo velký obdiv a byl by to pravý důkaz lásky.

Jak by se jmenovali, kdyby přijali jméno své partnerky... Podívejte se na ostatní hvězdy v galerii!



Přečtěte si
domino22
12. 6. 2014 • 13:42

Paní Borhyové přeji všechno nejlepší, ale pro nás by bylo nejlepší, kdyby se už z obrazovky vypařila.......... Má opravdu hubu od ucha k uchu a už se na to nedá dívat. To její přehnané nepřirozené vyslovování a ty její 100 let staré ksichty už jsou opravdu k uzoufání. Jak se objeví na obrazovce, přepínám.....

pelagie
11. 6. 2014 • 17:38

Přesně tak, vypadala hrozně, jako laciná šlapka, krátké šaty do půli stehen a vysoké podpatky , silné nohy... mohla by být trochu soudná a mít šaty jako těhotná... to chce dohánět těch 10 let, které ji od Hrdličky děolí ??? trapnost sama

tenerife
11. 6. 2014 • 10:38

Ty černé obepnuté šaty mi vyrazily dech, Lucie v nich fakt byla jako koule, to jí kostymérka nemohla vymluvit, raději by měla jít už konečně na mateřskou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.