Kateřina Brožová: Skandální minulost! Svlékala se za peníze... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Kateřina Brožová: Skandální minulost! Svlékala se za peníze...

Kateřina Brožová dnes.
Kateřina Brožová dnes. (: Ondřej Pýcha, http://jirkazz.szm.sk)

PRAHA – Tak z toho Kateřina Brožová (39) asi příliš nadšená nebude! Na internetu se objevily fotografie, které naznačují její temnou minulost. A Kateřina na nich odhaluje téměř vše.

Tak z toho Kateřina Brožová (39) asi příliš nadšená nebude! Na internetu se objevily fotografie, které naznačují její temnou minulost. A Kateřina na nich odhaluje téměř vše. Jednu z nich dokonce nafotila ještě v dobách reálného socialismu, v roce 1987, kdy jí bylo pouhých devatenáct let! Dávné snímky v porovnání se současností navíc jasně dokazují, že Brožová si nechala poprsí plasticky vylepšit.

Obdivovatelé blonďaté krásky jsou nadšeni. Na internetu se objevily fotografie, které »mapují« nejen herecké začátky kariéry Brožové. A jak je vidět, budoucí seriálová hvězda tehdy studem příliš netrpěla. Už v devatenácti letech se totiž nechala fotit na jeden kalendář téměř nahá! Honorář tehdy činil podle odhadů kolem dvou tisíc tehdejších korun, což bylo pro Katku vítané přilepšení.
A focení se jí zřejmě zalíbilo. Jak jinak si vysvětlit, že v roce 1993 se Kateřina objevila v dalším kalendáři? A tyto snímky byly ještě odvážnější!

Lechtivé kalendáře nejsou jedinou černou pasáží Katčiny minulosti. Mafián Ivan Jonák, který si odpykává trest za organizování vraždy manželky, deníku Aha! už před časem prozradil, že Brožová neměla s nahotou problém. „Kateřina v otázce striptýzu značně předběhla dobu. Svlékala se přede mnou už dávno předtím, nežli stál můj podnik Discoland Silvie, a to u mě v bytě. Kačena byla pouze v kalhotkách, ale ty více odhalovaly nežli skrývaly,“ řekl s tím, že Brožová ho dokonce požádala, jestli by v jeho podniku nemohla dělat striptérku. „Tehdy o tom ale spolurozhodovala i moje manželka, takže z toho sešlo.“

Pak ale kariéra Brožové nabrala na obrátkách a ona se stala jednou z nejžádanějších hereček v zemi. Podobné »hříchy mládí« jí však mohou pokazit pověst. Proto se k nim nechce znát. Jonákovo tvrzení popřela s tím, že je to lež, a když jsme po Kateřině chtěli komentář ke kalendářům, odmítla nám cokoli sdělit. „A přitom se nemusí za nic stydět. Jen je jasné, že od té doby podstoupila plastickou operaci prsou, protože je má o poznání větší,“ komentuje dávné fotografie jeden z obdivovatelů na internetu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.