Čvančarová a Blanarovičová: Svedené a opuštěné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čvančarová a Blanarovičová: Svedené a opuštěné!

Jitka Čvančarová v blond paruce a Yvetta Blanarovičová převzaly své role po Michele Pfeifferové a Cher!
Jitka Čvančarová v blond paruce a Yvetta Blanarovičová převzaly své role po Michele Pfeifferové a Cher! (Aha!: Dalibor Puchta)

BRNO – Jitka Čvančarová (28), Yvetta Blanarovičová (43) a Alena Antalová (34) čarují a létají! Tři zpívající herečky se totiž staly hvězdami muzikálu Čarodějky z Eastwicku, který vznikl podle slavného amerického filmu.

Jitka Čvančarová (28), Yvetta Blanarovičová (43) a Alena Antalová (34) čarují a létají! Tři zpívající herečky se totiž staly hvězdami muzikálu Čarodějky z Eastwicku, který vznikl podle slavného amerického filmu.

A zatímco Blanarovičová s Antalovou v novém muzikálu Městského divadla Brno řádí už od desátého února, hvězda »novácké« Ordinace v růžové zahradě Čvančarová měla svoji premiéru v pátek. V blond paruce a vyzývavé sexy podprsence se stala jednou ze tří maloměstských paniček, které se nechají svést svůdníkem. Vše se ale zvrhne přímo ďábelsky. „S Jitkou jsme se na zkouškách moc nepotkávaly, na jevišti jsme se během premiéry setkaly snad podruhé,“ smála se Blanarovičová, která stejně jako Čvančarová a Antalová na konci muzikálu otěhotní. Pouze Antalová však čeká miminko doopravdy!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.