Co je to za dvojku pankáčů? No přeci Stryková s Matuškou a miminkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co je to za dvojku pankáčů? No přeci Stryková s Matuškou a miminkem!

Janu Strykovou a Matěje Matušku s mimčem byste na ulici klidně přešli bez povšimnutí.
Janu Strykovou a Matěje Matušku s mimčem byste na ulici klidně přešli bez povšimnutí. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Kdo netrpělivě čekal, až se objeví nové fotky hvězdy Ordinace Jany Strykové (34) s pravnoučkem Waldy Matušky (†76) Jáchymem, tak se právě dočkal. A dokonce celé rodinky včetně hrdého otce Matěje Matušky (34). Jenže celé to je nějak divné...

Na první pohled by člověk neřekl, že jde o populární seriálovou herečku a vnuka slavného zpěváka. Jana Stryková a Matěj Matuška totiž připomínají spíše páreček ošuntělých punkerů, co si vyšli na vycházku s kočárkem po nočním mejdanu.



Ale kdo ví, možná se jim malý Jáchym postaral o bezesnou noc a podle toho to také vypadá. Rodiče si musí zvykat, chlapeček se jistě bude projevovat a dožadovat svých potřeb stále hlasitěji. Jen škoda, že kromě kočárku není z miminka vidět nic. Alespoň se můžeme těšit na další fotografie...

PROHLÉDNĚTE SI JANU S MATĚJEM NA PROCHÁZCE V GALERII!!!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.