Bartošová píše synovi: Poslední vzkaz Arturovi připisuje všechen majetek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bartošová píše synovi: Poslední vzkaz Arturovi připisuje všechen majetek!

Zpěvačka syna milovala.
Zpěvačka syna milovala. (Aha! – David Malík, Aha!, koláž Ahaonline.cz )

Iveta Bartošová (†48) včera skočila ve své domovské Uhříněvsi pod vlak a dobrovolně tak ukončila život.  A způsob odchodu z tohoto světa měla Iveta dávno velmi dobře promyšlený. Proč se nechala přejet vlakem? A proč zrovna v úterý?

Odpověď je jednoduchá. Její manžel Josef Rychtář(56)  měl včera narozeniny a zpěvačka se mu svoji sebevraždou rozhodla dát ten nejkrutější dárek. Skončil na psychiatrii. Dlouho ji trýznil, vyhodila ho ze svého domu, on ji ale neposlechl. Chtěla se rozvést a hledala právníka. Rychtářova tyranie tak zesílila, Iveta už nevydržela a rozhodla se mu a ty jeho narozeniny „zpříjemnit“.


Proč svoji smrt volila na kolejích a nechala se přejet vlakem? Protože přesně tak skončila její největší životní a jediná láska Petr Sepéši, když ho 29. července 1985 přejel vlak. K neštěstí došlo na železničním přejezdu u Františkových Lázní, který zpěvák nestihl přejet. Vlak ho táhl několik metrů před sebou. Na místě byl mrtev. Iveta se tehdy nervově zhroutila a přestala zpívat. „Chtěla jsem se zabít, můj život přestal mít cenu. Chtěla jsem jít za Petrem. Byla to moje úplně ta největší láska. Milovala jsem ho víc, než sebe,“ přiznala Iveta, když už byla právoplatnou manželkou Jiřího Pomeje (49).
Poslední dobou Ivetu život jenom týral, trápila se na tom našem světě a rozhodla se se vším skončit. Chtěla ale ještě vidět svého milovaného syna Artura (17), a tak ho pozvala před týdnem na večeři. Myslela si zřejmě, že ji synova přítomnost možná přesvědčí, aby svůj odchod ze světa ještě zvážila. Trápení bylo ale silnější a tak si Iveta, když její manžel Rychtář vypadl včera dopoledne domu, vzala černé džíny, černou mikinu a černou kšiltovku a kráčela si pro svoji smrt tou nejkratší cestou k trati.
Podle svědků vrávorala, možná byla pod vlivem opiátů, přesto ji ale nikdo nemůže upřít statečnost. A tu forma její dobrovolné smrti rozhodně vyžadovala. Iveta už má ale teď klid, nic a nikdo ji nedusí a netrápí. A protože ví, že její syn Artur je silný po otci Láďovi Štaidlovi (79), věří tam nahoře, že se s jejím odchodem syn statečně popere a pochopí ji.

Tohle jsou poslední slova adresovaná synovi:

"Miluji Tě, nade vše, jsi dospělý a neztratíš se. Odpusť mi, já už nemám sílu jít dál. Dům je tvůj a peníze, které mi zbyly taky. Miluju Tě. Tvoje máma"



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.