Náhoda? První láska Bartošové Sepeši zemřel stejný způsobem ve stejný den! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Náhoda? První láska Bartošové Sepeši zemřel stejný způsobem ve stejný den!

Petr Sepeši a Iveta Bartošová
Petr Sepeši a Iveta Bartošová (Hajský Libor / Blesk)

Iveta Bartošová (†48) často mluvila o tom, že její největší láskou byl Petr Sepeši (†25). Je náhoda, že zpěvačka si zvolila k odchodu ze světa stejný den i způsob jako on?


Co se tehdy stalo?

Když se zpěvák s Ivetou Bartošovou vrátili z úspěšného turné po Sovětském svazu, zamířili rovnou ke svým rodičům. Iveta do Kopané, Sepeši v ojeté Škodě 100, kterou si s Ivetou společně koupili za 4700 korun, za maminkou do Aše. K neštěstí došlo na jednom železničním přejezdu u Františkových Lázní, který zpěvák nestihl přejet.


Vlak ho táhl několik metrů před sebou. Na místě byl mrtev. Stalo se to 29. července 1985. A ještě jedna zajímavost, která vyšla najevo až po jeho smrti. Zdálo se, že zemřel jako bezdětný, ale pár dní po pohřbu se zpěvákově mamince ozvala sedmnáctiletá dívka s tím, že čeká jeho dítě. To také přivedla brzy na svět a dala mu jméno Petr.

Petr Sepši a Iveta Bartošová



Autor:  ph,dl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.