Včerejší 80. narozeniny Josefa Somra: Nikdo mu nepopřál! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Včerejší 80. narozeniny Josefa Somra: Nikdo mu nepopřál! Co se stalo?

Josef Somr v den svých narozenin vynášel odpadky, mimo jiné i krabici od pizzy.
Josef Somr v den svých narozenin vynášel odpadky, mimo jiné i krabici od pizzy. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara )

Úctyhodné 80. narozeniny Josef Somr včera neslavil. Žádná návštěva doma, žádné gratulace. Herec si v den jubilea naplánoval vyšetření a vzal to opravdu z gruntu.

Po těžké operaci slinivky, kterou podstoupil před sedmi lety, herec přestal téměř hrát a jediné, co ho v životě zajímá, je jeho zdraví.


Proto si oslavy osmdesátin odbyl dopředu a včera svůj velký den strávil o samotě. A protože ho odpoledne čekala magnetická resonance, tedy vyšetření, které dokáže zobrazit i rakovinu, byl herec nervózní. Co kdyby udeřila zákeřná nemoc?
A to, co se nevešlo do domovní popelnice, nosil s úsměvem na tváři do auta. Kontejnery v ulici nemá. Byly to flašky od tekutých prášků nebo krabice od narozeninových darů.

Nepřijímal žádné gratuluce a aby přišel na jiné myšlenky, raději doma uklízel.

Má rád pizzu! Ale hlídá se!
Josef Somr odnášel z bytu i krabici od pizzy s názvem Čtvero ročních období. Herec má rád pizzu pestrou a jeho manželka Jaroslava zase ostrou. Tu ale herec nesmí. „Musím se hlídat, tak se hlídám a co nesmím, nejím. Jen vínko občas okoštuji, ale střídmě,” přiznává herec.



Autor:  mir

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.