Oslavenec Josef Somr (dnes 80): Skončil ve špitálu! Panika z rakoviny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Oslavenec Josef Somr (dnes 80): Skončil ve špitálu! Panika z rakoviny

Josef Somr
Josef Somr (Jindřich Starý / Blesk)

Takhle si osmdesátiny velikána českého filmu a divadla Josefa Somra asi nikdo nepředstavoval. „No ano, mám jubileum, ale žádná sláva se nekoná. Jdu si lehnout do nemocnice na magnetickou resonanci,“ prozradil deníku Aha! jubilant. Co se mu, proboha, stalo? Bojí se snad zákeřné rakoviny, která mu před třemi roky vzala družku Zuzanu Šavrdovou (†65)?

Herce nejdřív trápilo srdíčko a potom ho přímo bestiálně potrápila slinivka. Musel se podrobit náročné operaci. Pak následovala ještě náročnější rekonvalescence a teď je pro něho na prvním místě zdraví. „Hraní? Prosím vás! Tolik jsem se toho už nahrál,“ prohlásil Somr s tím, že k osmdesátinám si nic jiného nepřeje.

„Už jenom opravdu to zdraví. Proto jsem se také rozhodl, že oslavy budou jindy a právě v den toho jubilea půjdu na magnetickou rezonanci. Já totiž chci umřít zdravý, víte?“ šokoval herec.


V sobotu slavil s bratrem na Moravském Slovácku, kde se oba narodili. A v neděli domů sezval rodinu. „Máme dobroty, právě slavíme a jestli chcete vědět, tak je tu u mě doma se mnou sedm lidí,“ informoval Aha! oslavenec.


„Já děti nemám, ale mám tu členy rodin mých dvou přítelkyň. A ty považuji i za svou rodinu,“ dovysvětlil. Měl tím na mysli děti své zesnulé družky, herečky Zuzany Šavrdové (†65) a její sestry Jaroslavy, která se v roce 2012, po Zuzanině smrti, stala Somrovou právoplatnou manželkou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.