Milenka Petra K. od něj dala ruce pryč: Proč? Dost jí ublížil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milenka Petra K. od něj dala ruce pryč: Proč? Dost jí ublížil!

Petr Kramný
Petr Kramný (Foto Aha! – David Malík, Karel Kopáč, ara)

Petr Kramný (35), obviněný z vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8), po jejich smrti hledal rozptýlení v několika ženských náručích. U první, Kateřiny J. (36) z Karviné, ale pochopení k záletům nezískal. Po provalení faktu, že má i další milenku Šárku (24), s ním skončila!

Kateřina byla první ženou, která se objevila po boku Petra Kramného po jeho příletu z tříměsíčního egyptského »vězení«. Dokonce s ním strávila u něho v bytě Vánoce. „Je to jen kamarádka, nic mezi námi nebylo,“ říkal Petr Kramný potom, co byli vyfotografováni v jeho modré Škodě Felicii v polích za Karvinou. Vše bylo ale asi trochu jinak.


Plány do budoucna
„Názor na něho mám neutrální,“ začala Kateřina J. neurčitě odpovídat na otázky Aha!. „Skončila jsem s ním,“ nevydržela ale po chvíli nával zjitřených emocí. Zjevně ve vztahu s ním neviděla jen odreagování, což byl naopak zřejmě Petrův záměr.
S Petrem Kramným údajně připravovali i vzpomínku na Moniku a Klárku. „Chtěli jsme spolu vydat knížku o smrti jeho rodiny. Ne na prodej, ale na památku těm holkám,“ vysvětlila Kateřina.

Zhroucený sen
Po provalení další milenky Šárky (24) z Čelákovic Petrův zájem o Kateřinu ochladl. „Dost jí tím ublížil. Chvíli se ještě snažila, ale pak to vyhaslo úplně,“ přiblížil pozadí konce románku zdroj Aha!. „Já už s tím nechci mít nic společného, život jde dál,“ dodala k tomu Kateřina J.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.