Vendula Svobodová: Snubní prstýnky dala Karlovi do rakve a teď... Pronajímá si vilu! Po Ivetě Bartošové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Svobodová: Snubní prstýnky dala Karlovi do rakve a teď... Pronajímá si vilu! Po Ivetě Bartošové!

Vila v Říčanech, kterou si chce Vendula pronajmout.
Vila v Říčanech, kterou si chce Vendula pronajmout.

ŘÍČANY – Balí si kufry! Vdova Vendula Svobodová (34) už nechce být na obtíž své nejlepší kamarádce Jitce Pizzingerové, u které našla azyl po smrti svého manžela, skladatele Karla Svobody (†68).


ŘÍČANY – Balí si kufry! Vdova Vendula Svobodová (34) už nechce být na obtíž své nejlepší kamarádce Simoně Pizingerové, u které našla azyl po smrti svého manžela, skladatele Karla Svobody (†68). Proto se rozhodla narychlo přestěhovat z jejího malého bytu na okraji Říčan do nedaleké luxusní vily, kde už před lety našla útočiště Iveta Bartošová (40), když utekla i se synem od Ladislava Štaidla!

„Majitel už měl s Vendulou a její kamarádkou Pizzingerovou několik jednání a v současnosti to vypadá tak, že si paní Svobodová část vily, ve které už před šesti lety bydlela i Iveta Bartošová, opravdu pronajme. Podpis smlouvy je na spadnutí,“ odtajňuje Venduliny plány náš říčanský zdroj. Ten se zapřísahá, že není v celé galaxii nic jistějšího, než že se Vendula před světem a novináři ukryje rovnou v blízkosti svého současného bydliště!

„Hlavně matka Simony paní Jana je velmi obětavá. Spolu s dcerami se o nešťastnou Vendulu vzorně starají, ale jak se jejich svěřenkyně začíná pomalu oklepávat ze smrti svého muže, začíná jí docházet, že takhle to dál jít nemůže. Kliknutím zvětšetePosledních pár dní tak dělá všechno pro to, aby už Simoně a její rodině nebyla dlouho na obtíž. Současně je to ale jediná lidská bytost, které je schopná se svěřit, a tak chce mít Simonu nablízku,“ myslí si blízký přítel Venduly, který si nepřál zveřejnit své jméno.

Přízemí vily, kterou lze v Říčanech nalézt na místě zvaném Štuksův kopec, si v roce 1999 pronajala Iveta Bartošová. Nastěhovala se sem i se synem Arturem po rozchodu s muzikantem Ladislavem Štaidlem. Vendula by se ale raději domluvila na pronájmu celého objektu. „Nerada by teď ve svém stavu potkávala cizí lidi,“ myslí si její známí. Nakonec jí ale nejspíš nezbude než se spokojit se stejnými podmínkami, které měla i její předchůdkyně, zpěvačka Bartošová.

Budoucí bydliště Venduly má přes 240 m2 a patří k němu i velká zahrada, na které se Vendulin Kubík bude moci už brzy vyřádit. Nájem realitní makléři u této budovy odhadují na pětadvacet až třicet tisíc korun měsíčně. I za takovou cenu se Svobodové totální soukromí vyplatí! „Vendula chce nakoupit zásoby, zamknout se, konečně vypnout mobil a aspoň týden s nikým nepromluvit. Potřebuje si v sobě všechno urovnat. Myslí si, že jí stačí opravdu jen pár týdnů a dá se do pořádku zase tak, aby mohla opět začít intenzivně pracovat pro svou nadaci,“ pokračuje přítel Svobodové.

Vendula, která minulé úterý ještě před pohřbem dala jako symbol své lásky Karlovi do rakve jejich snubní prstýnky, tak bude mít s největší pravděpodobností konečně své útočiště...


Autor: David Zápal
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.