Namyšlený Krajčo opět narazil: Slavný fotograf Saudek mu nemůže přijít na jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Namyšlený Krajčo opět narazil: Slavný fotograf Saudek mu nemůže přijít na jméno!

Světoznámý Jan Saudek se podivuje manýrům "taky umělce" Richarda Krajča.
Světoznámý Jan Saudek se podivuje manýrům "taky umělce" Richarda Krajča. (Foto: AHA! - Karel Kopáč, Herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz)

Jak je to možné, že nenechavý sukničkář a potížista Richard Krajčo (36) dokáže nakrknout každého druhého, s kým se potká? Prostě nešťastná povaha a zřejmě i nezdravé výkyvy v chování. Po božském Karlovi namíchl i Jana Saudka!

Krajčo si nevidí na špičku nosu

Duševní život tak nadaného zpěváka je jistě komplikovaný, a proto pro něj platí jiná pravidla slušnosti, než pro ostatní smrtelníky. Nebo ne? Své o tom ví světoznámý umělecký fotograf Jan Saudek (78), jemuž chtěl Ríša uštědřit lekci z vlastní důležitosti! To si ale naběhl, protože zrovna Saudek umí být pěkně přímočarý, až pichlavý. Nešťastné setkání proběhlo v minulosti během focení herců Národního divadla.


Problém s namyšleným pánem

"Mnozí z nich jsou tam namyšlení," podivil se v rozhovoru na Frekvenci 1 přístupu provinčních pseudokomediantů Saudek, který je ve světě respektovaným umělcem i v těch nejvyšších kruzích. "Měl jsem problém s jedním takovým pánem - jak on se jmenuje? Zpívá a taky má kapelu...," marně hledal v paměti jméno nešťastného poety. "Richard Krajčo?", přispěchal mu na pomoc moderátor a kupodivu se trefil na poprvé.
Krajčo na sebe nechal čekat, Kačer se bál svléknout

"Ano, ten byl velice problematický! Třeba řekl, že přijde o čtyři hodiny pozdě. To je obtížné od poměrně mladého muže," podivil se Jan Saudek hvězdným manýrům idola adolescentních dívek. Při té příležitosti popsal i nepochopitelné chování režiséra Jana Kačera (77). Zmatený senior se totiž domníval, že jde fotit akty! "Řekl, že nebude fotit, že by se musel svlíkat, což je blbost. To jsem od nich nikdy nechtěl. To by byl žalostný pohled," uzavírá s ironií sobě vlastní Saudek.

Přečtěte si
prasulka
28. 10. 2014 • 14:15

prasulka
28. 10. 2014 • 14:15

prasulka
28. 10. 2014 • 14:14

pavucinka
21. 7. 2014 • 21:05

Kdo je skutečná celebrita, tak je skromný a netouží se stále zviditelňovat. Ví se o něm, protože něco umí. Saudek je sporná osobnost , není to žádný genius umění.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.