Nová fakta vyšetřování Petra Kramného: Šokující zpráva o ztrátě majetku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová fakta vyšetřování Petra Kramného: Šokující zpráva o ztrátě majetku!

Petru Kramnému hrozí při odsouzení i ztráta majetku.
Petru Kramnému hrozí při odsouzení i ztráta majetku. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Petrovi Kramnému, obviněnému ze smrti manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8), hrozí ztráta veškerého majetku! Pokud ho soud odsoudí za vraždu s vidinou zisku peněz, tak mu všechno sebere!

Po příletu Petra Kramného z tříměsíčního »vězení« v Egyptě domů do Karviné se strhla bitva o dědictví. Mohl snad být motivem případné vraždy i majetek rodiny? „V případě odsouzení k výjimečnému trestu za zločin ve snaze získat majetek, může soud pachateli uložit trest jeho propadnutí,“ upřesnil pro Aha! právník Roman Moussawi.


Peníze nebo láska

Už po smrti Moniky a Klárky se spekulovalo, že obě měly velkou pojistku. „Je to blbost,“ oponoval tehdy Petr K.
„Pokud by ji zavraždil kvůli pojistce nebo dědictví, dalo by se uložení takového trestu v případě odsouzení očekávat,“ předpověděl právník. V případě, že by ale Petr K. vraždil třeba ze žárlivosti, majetek by mu zůstal. „Byli jsme šťastná rodina,“ tvrdil ovšem neustále v médiích a žádné vztahové problémy s manželkou Monikou nepřipouštěl. Pokud se tak hájí i na výsleších, dává tím soudu docela dobrou zbraň k sebrání majetku.

O co všechno může přijít?

Petr K. měl na karvinský region dobrou práci v nošovické automobilce, kde se průměrná dělnická mzda pohybuje kolem 27 000 korun. Mohl si tak dovolit vlastní byt, koupit manželce druhé auto a platit kroužky pro dceru Klárku. Kromě práce a platu mu může propadnout vše, do čeho peníze investoval. Jaký majetek by mu tedy mohli sebrat?

Podívejte se do galerie!




Přečtěte si
soltero1
26. 3. 2014 • 17:11

Přesně tak. Nevinná holčička a její matka.

riseblaznu
26. 3. 2014 • 13:44

o všem se nepíše, to by bylo ještě dobré. Bohužel tady se píše jen o něčem. Prakticky se manipuluje občanem jako kdysi kritizovaný Miloševič v Srbsku a jiní. Nyaní Ukrajina zavřela ruský rozhlas. Taky špatně.

prroud
26. 3. 2014 • 10:34

Oboje jsou vlastne paraziti! Absolutne k nicemu,ale hrabajici pod sebe bez ohledu na ostatni.Nevytvarejici hodnoty,ale vydelavajici na "stadu" jeho skutecne vydelany penize podlozeny praci.

prroud
26. 3. 2014 • 10:32

Moralne mezi nima a kriminalnikama neni zadnej rozdil,jen pravne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.