Nenávist graduje: Harapes (67) stařenku Fialovou (84) surově odstrčil! Rozplakala se... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nenávist graduje: Harapes (67) stařenku Fialovou (84) surově odstrčil! Rozplakala se...

Harapes a Fialová se již v tomto životě asi nesmíří
Harapes a Fialová se již v tomto životě asi nesmíří (Foto: Aha! - Daniel Černovský, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Pamatujete na vyostřené VIP Prostřeno, kde prostořeká herečka naprosto vytočila baleťáka Harapese? "On je dost teplej," poznamenala mimochodem bláznivá stařenka před dvěma lety. "Potvoro jedna," opáčil pan Vlastimil překvapeně. A tehdy to začalo. Opravdová nenávist! Ošklivou dohru nepovedeného vztahu dvou lidí sledovali návštěvníci jisté akce v minulých dnech.

Měla by dostat

Harapes se feministické buddhistce Fialové vyhýbal dlouhodobě, ale po sedmnácti měsících osud zamíchal kartami a ti dva si měli pohlédnout do očí. Jenže baleťák již v minulosti důchodkyni s ostrým jazykem vzkázal: "Květa má štěstí, že není mužskej, protože ty řeči, co ona má, to už by ji někdo zmlátil, že by se nepoznala."


Baletní mistr: Štítím se jí!

Celý problém tkví v tom, že se slavný baletní mistr ke své sexuální orientaci nepřiznal. Jeho bývalá žena Hanka Zagorová (67) by mohla vyprávět. Když Harapes zjistil, že se ocitl na večírku, kde stejný vzduch vdechuje i Fialová, jen skřípal zuby. "Určitě mi doteď nevadilo, že jsme se od toho natáčení neviděli. Já se potom takových lidí štítím, a to nemůžu...," svěřoval se Blesku pateticky.
Omluvu Harapes nepřijal

Ve své ublíženosti vysvětloval dál: "Paní Fialovou už nechci nikdy potkat! Jako omluvu použila větu, že už je stará, a tak může říkat, co chce a kde chce. Jenže ve svém věku si neuvědomuje, že mluvit může jenom o sobě a ne o druhých, o třetích už vůbec ne," rozohnil se Harapes.
Nemám ráda heterouše

Jenže rýpavá babička měla naopak z možnosti setkání nepokrytou radost a hodlala starý spor rozjitřit pod záminkou usmíření. A poté, co pro baleťáka vzkázala, a on nepřišel, vydala se provokatérka za ním. "Já mám ráda, když je někdo na kluky, já nemám ráda heterouše," mumlala seniorka a dodala: "Vlastíček je hodný kluk, a jdu ho pozdravit, když on nejde za mnou.
Utekl jak malý kluk, ale Fialovou málem zranil!

A pak přišla ta tragikomická chvíle. Vlastimil Harapes, když poznal, že Fialová míří k němu, vzal dráhu přímo k šatnám. Stařence, která se ho pokusila zadržet, se hrubým způsobem vysmekl, až z toho ztratila rovnováhu. A to i tu duševní. Již na tomto světě nemusí být dlouho ona, ani baletní mistr a tohle byla možná poslední šance, jak se usmířit. Svou nenávist si tedy oba vezmou do hrobů a dalších životů.

Přečtěte si
illis
22. 3. 2014 • 16:30

Viděla jsem z té akce video, je pravda, že takové věci se neříkají a na druhé straně ten zvláštní úprk Vlastimila Harapese, kdy vlezl i do šatny, to také není v pořádku . Měl si to s ní vyříkat mimo kameru, možná by si to vysvětlili. Ale ten úprk nic neřeší.

anezat
22. 3. 2014 • 15:06

Vždycky se mi moc líbila, ale čím je starší, tím víc je mimo realitu. Je to přirozená věc, ale když mele ty nesmysly před kameru, je to příšerné. Už by měla odpočívat a ne se pořád někde vnucovat.

lillyli
21. 3. 2014 • 20:40

Ono se to dědí, zdá se.

lillyli
21. 3. 2014 • 20:37

Proč by to měl dělat? Co je komu do toho? Právě intimní a soukromé věci by si lidé měli nechávat pro sebe. Jenže člověku s tvým pofiderním žebříčkem hodnot a vychováním nikdo nevysvětlí, co je slušnost a diskrétnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.