Regina Rázlová: Kšeft snů jí dohodil Ondřej Vetchý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Regina Rázlová: Kšeft snů jí dohodil Ondřej Vetchý!

Ondřej Vetchý pomohl Rázlovou po dlouhé odmlce vrátit před kameru.
Ondřej Vetchý pomohl Rázlovou po dlouhé odmlce vrátit před kameru. (Foto pro Aha! – Vojtěch Hurych, ČT)

Vůbec v seriálu neměla být! Postavu šéfa potravinářské firmy z epizody Sladký vyděrač, kterou jste na ČT mohli vidět včera večer, měl totiž původně hrát muž. Regina Rázlová (66) urvala roli ředitelky čokoládovny takřka v poslední chvíli. Ke kšeftu jí pomohl kolega Ondřej Vetchý (53) alias major Tomáš Kozák.


„Tu roli měl hrát jiný známý herec, ale na poslední chvíli odřekl,“ práskla Aha! Rázlová, kterou návrat k herecké profesi po letech rozradostnil. „Štáb se dostal do časového presu a Ondru Vetchého napadlo, oslovit mě a režisér s tím překvapivě souhlasil,“ doplnila herečka, která svůj comeback na obrazovku předčasně oslavila s přáteli při příležitosti Mezinárodního dne žen.


Zatímco Regina může zaslouženě odpočívat po dobře odvedené práci, proslýchá se, že původní představitel její role má u štábu menší vroubek, jelikož špatně spolupracoval s produkcí.
Nasvědčují tomu i oficiální informace z České televize, která se raději rozhodla mlžit a zveřejnit prohlášení, které je v naprostém rozporu s dalšími zdroji. „S Rázlovou se ve scénáři počítalo od začátku,“ sdělil Aha! nepřesvědčivě Jakub First z PR oddělení ČT.

Seznamka přes Případy!
Štáb řešil, jaké číslo má Regina Rázlová napsat na lavičku, aby navázala kontakt s vyděračem. Všem bylo jasné, že jakmile se číslo objeví na obrazovce, lidé na něj budou volat. Scenárista Jan Malinda (31) nakonec přišel s překvapivým řešením: „Dali jsme tam po dohodě číslo kamaráda, který má nouzi o holky!“ Robin Stron, kterému číslo patří, si to prý tak trochu zasloužil. „Dal jsem Honzovo číslo jednou z legrace finančním poradcům a ti ho pak nenechali na pokoji! On se mi chtěl nejdřív pomstít uveřejněním mého čísla v seznamce, ale tímhle mě dostal!“ dodává Robin, který se prý se slečnami, které mu zavolají, rád setká!



Přečtěte si
qwertina
14. 3. 2014 • 10:39

pavelba
13. 3. 2014 • 17:13

Serial je vynikajici.Nemohu se divat na Razlovou, byvalou vezenkyni, která vytunelovala stani podnik Skloexport a ted se opet ukazuje na obrazovku ( amnestie Klause ). To musi verejnopavni televize cpat v prime time takovyto bývale hospodárske vezenkyne. V Cesku je tolik vybornych hercu......, kteri nemaji prilezitost se prosadit v televizi. Vzdyt stale razlova rika, že je psychicky chorá a uziva leky. A takova to herecka hraje v serialu !!!!!!!!!!!!!!!Ze se nestidi!!!!!!! Ale tý nebyla hanba byt zamesnaná po revolici nekolik let v divadle, nehrát a pritom pobírat plat a staní divadlo jeste za ni platilo odvody. !!!!

detektif_shtika
13. 3. 2014 • 11:48

Přesně. Je to pecka seriál. Škoda, že nemá víc dílů. Po dlouhé době podařený kousek a super hlášky!

jirousek12
13. 3. 2014 • 09:51

Rázlová jako herečka nic moc ale umí se zázračně uzdravit z velmi těžké nemoci!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.