Nečekaný pár: Polívka a Rázlová jsou milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nečekaný pár: Polívka a Rázlová jsou milenci!

Polívka a Rázlová se do sebe zakoukali.
Polívka a Rázlová se do sebe zakoukali. (Foto Aha! – Petr Novotný, archiv České televize, ara)

Přeskočí jiskra – a to pořádná! Bolek Polívka (64) alias major Plíšek propadne přitažlivé podnikatelce Regině Rázlové (67). Má snad hercova partnerka Markéta Černá (43) pádný důvod k obavám?

Ani omylem! Vše se samozřejmě odehraje jen v seriálu! Bolek a jeho tým vyšetřují případ vydírané podnikatelky, kterou představuje právě Rázlová, a při vyšetřování se s charismatickým matadorem mordparty citově sblíží! „Nevím, jak to vyzní ve finále na obrazovce, ale minimálně spolu pořádně flirtujeme!“

prozradila Aha! Rázlová. „To, že Bolek Polívka s Reginou Rázlovou v seriálu tak trochu randí, byl vtipný nápad režiséra Wlodarczyka až na place!“ vysvětlil původ malé romance scenárista Jan Malinda. „Jsem moc vděčná celému štábu, jak hezky mě přivítali zpět do herecké profese!“ pochvalovala si úspěšné natáčení herečka, která i kvůli svému trestnímu stíhání v kauze Skloexport a jedenáctiměsíčnímu pobytu ve vězení mnoho let nehrála. Herečka má k účinkování v krimiseriálu ostatně výbornou praxi. Před více než 30 lety excelovala v další detektivní legendě – Malém pitavalu, ve kterém nicméně jako vražedkyně stála na druhé staně zákona.



Přečtěte si
jakeline
12. 3. 2014 • 07:00

Třeba byla vinná ale převedla miliony na syna a dceru udělali to jiní i ona nic jí nedokázali ještě zaplatil stát tučné odstupné umí v tom chodit!!!

illis
11. 3. 2014 • 21:05

simeonsimeonovic pohadkamaje má pravdu, vytuenelovaný Skloexport a Rázlová je bez viny . To byli asi skřítkové, kteří ty miliony ze Skloexportu vytunelovali. Hanbou bych nevylezla z baráku .

illis
11. 3. 2014 • 21:01

Kam zmizely ty miliony, když Skloexportu šéfovala? Většinou moc dobře vědí jak firmu vytunelovat tak, aby se na to nepřišlo .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.