Kuriozity Případů 1. oddělení: Troje kalhotky letěly k zemi a herec málem zmrznul! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kuriozity Případů 1. oddělení: Troje kalhotky letěly k zemi a herec málem zmrznul!

Při natáčení Případů 1. oddělení jsou herci vystaveni ledasčemu
Při natáčení Případů 1. oddělení jsou herci vystaveni ledasčemu (Foto: archiv ČT, koláž Ahaonline.cz)

Do morku kostí! Takovou zimu musel zažívat herec Kryštof Grygar (18), který si v epizodě Důvod k zabití z krimi seriálu České televize Případy 1. oddělení zahrál pobodaného chlapce, topícího se ve Vltavě. Natáčení musel zvládnout bez dubléra…Ale při natáčení došlo i na nahotu, a to celkem třikrát!


„Kryštof ve vodě strávil desítky minut. Je statečný, že to vydržel, jelikož byla strašná zima,“ prozradil Aha! režisér Peter Bebjak s tím, že se točilo v říjnu. Přestože byl herec vybavený neoprenovou kombinézou a na místě byl přítomný zdravotník, rozhodně to nebyl příjemný zážitek.

Aby se štáb vyhnul lodnímu provozu, točit se muselo brzy po ránu, takže teploty byly ještě nižší. „Při natáčení jsme se i tak pro jistotu drželi při břehu,“ doplnil Bebjak, který do vody kromě Grygara poslal, byť jen po pás, i Petra Stacha (40) alias kapitána Anděla.

Případy »1. odhalení«: Trojnásobná svlíkačka!

K zemi šel nejen podezřelý z vraždy, ale i hned tři páry kalhotek! Tak zvaná policejní »ohledávačka « dostala ve včerejším dílu úplně nový význam! Blondýna, bruneta, černovláska… Bez ohledu na barvu vlasů, nejlepší žena je vysvlečená! Alespoň tak uvažoval jeden ze svědků lodník Mareš. Jeho představitel Tomáš Kozák je spolužákem spoluscenáristy a šéfa skutečné pražské mordparty Josefa Mareše. Roli získal výměnou za to, že propůjčil své jméno postavě vyšetřovatele, kterou hraje Ondřej Vetchý (51). Aby byla výměna jmen dokonalá, propůjčil Mareš své příjmení právě postavě lodníka!

Na fotografie se můžete podívat v galerii!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.