Od Petra K. se odvrátila sestra, která se ho ještě nedávno zastávala! Co se dozvěděla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Od Petra K. se odvrátila sestra, která se ho ještě nedávno zastávala! Co se dozvěděla?

Petr K. už oporu ve své sestře Lence nemá.
Petr K. už oporu ve své sestře Lence nemá. (Aha! - Martin Hurda, ČTK, koláž Ahaonline.cz)

Případ Petr K. dál hýbe Českem. Zatímco se ještě před pár týdny našla řada lidí, kteří za jeho bezúhonnost chtěli dát ruku do ohně, dnes se od něj začínají odvracet i jeho nejbližší. Tak jako jeho sestra Lenka.

Ještě když byl Petr K. v Egyptě a čekal, zda ho tamní prokuratura posadí za mříže nebo pustí domů, patřila jeho sestra Lenka z Havířova mezi jeho nejhlasitější podporovatele. „Lidé ho předem odsoudili. To není lidské. Vím, že by své ženě a dcerce neublížil,“ tvrdila s jistotou i na kameru a mluvila o tom, že za Petrem stojí celá rodina jako jeden muž. Jenže…

Lenka se náhle o svém bráchovi nechce bavit, důvěra kamsi zmizela. „Promiňte, a nechci se ho zastávat!!!!“ napsala České televizi zprávu, kterou zakončila čtyřmi vykřičníky. „S bratrem nejsme v kontaktu… Je obviněný a pravdu dozvíme u soudu,“ dodala nakonec nesmlouvavě. Lenka dříve Petrovi dlouho oddaně pomáhala, ale jejich vztah následně ochladl.

Co přesně policie na Petra K. má, není zatím stále zcela jasné. Jeho advokát Jaromír Rychter mluvil jen o tom, že jde hlavně o výpovědi kamarádek Moniky a také výsledky pitvy. Kvůli závažnosti případu a medializaci prý právník nevěří, že soud vyslyší jejich žádost o zamítnutí vazby.



Autor:  ph,et

Přečtěte si
platykodon
26. 2. 2014 • 22:50

Mně osobně nezáleží na tom, co píší media. Slyšela jsem několikahodinovou výpověď samotného PK. Ta mi stačila k tomu, aby mě přesvědčil, že je vrah. Kdo si to poslechne, nemůže mít jiný názor. A je to jen a jen výpověď PK, kterou nahrál ještě v Egyptě.

danamarie
26. 2. 2014 • 21:14

Euthanazie by se také hodila, ale vím, tohle je jiné téma a sem nepatří.

danamarie
26. 2. 2014 • 21:12

Jerry, já nevím, já jsem přěsvědčena, že nejde o vinu a nevinu a důkazy, ale že policisté potřebují uzavřít případ a skutečná vina čí nevina je jim šumafuk. Čímž netvrdím, že to ten člověk neudělal, to si opravdu netroufám hádat.

danamarie
26. 2. 2014 • 21:08

Někde tady čtu o trestu smrti. Ano, pro nemocné a nevyléčitelné zrůdy. A to jsem lidumil.

danamarie
26. 2. 2014 • 21:07

Nevim, fakt nevím a ani nedokážu odhadnout, zda je vinen. Jenom vidím, že se lidé od něho odvracejí pouze na základě médií. A média potřebují senzace za každou cenu. A policisté potřebují další uzavřený případ, na vině či nevině člověka jim nezáleží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.