Z výslechu na výslech: Petrem K. prý cloumá děs! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Z výslechu na výslech: Petrem K. prý cloumá děs!

Obhájce ex offo Jaromír Richter má s případem Petra K. práce nad hlavu
Obhájce ex offo Jaromír Richter má s případem Petra K. práce nad hlavu (Foto: Aha! - Martin Hurda, ČTK, koláž Ahaonline.cz)

Kolotoč výslechů kolem vyšetřování dvojnásobné vraždy Moniky a Klárky v Egyptské Hurghadě se rozjel naplno. Přidělený právník Petra K. Jaromír Richter se nezastaví. Od pondělního odpoledního setkání s obviněným má práce nad hlavu!

Advokát ex offo upřesnil, kolik Petr K. v uplynulých dnech absolvoval výslechů: "Minulý týden byl jeden, na včera byly naplánovány další dva." K žádné dramatické změně postoje u podezřelého nedošlo."Klient se stále hájí svou cestou," potvrzuje Richter.


Po týdenním pobytu ve vazbě na Petra K. dolehl těžký psychický nátlak, který se kolem jeho případu kumuluje z řad občanů a novinářů. "Je zděšený z toho, co se děje v médiích. Vazba ho překvapila, něco takového nečekal," popsal aktuální stav obviněného Jaromír Richter.

Přečtěte si
ropuchaninka
28. 2. 2014 • 00:13

prroud ty jsi velice sproste nechutne blbej a vodpornej....

josefskalice
27. 2. 2014 • 22:01

Jsem přesvědčený že to Kramný udělal, kdo si může pamatovat přesně časový harmonogram v řádech minut, kdy a kolik minut mu trvalo dojít pro pití atd?? Z mého pohledu si takový věci člověk nepamatuje a už vůbec ne když mu zemře milovaná osoba a k tomu ještě to nejcenější co má a to dcera, myslím že si připravil jen aliby a myslel si jak neprůstřelné jsou. Jistě na něj mají sebemenší důkaz jinak by na něj neuvalili vazbu.

mirkazam
27. 2. 2014 • 13:33

Přesně to si myslím, je to komediant,kterého zaskočila vazba.Pochopitelně s tím nepočítal....A teď ještě mu zbývá zahrát si na blba,a má vystaráno.

tarka
26. 2. 2014 • 19:12

Přesně takový dojem z něj mám od začátku, já jsem ten chudák, ta oběť, to Monika za to může, to ona mě k tomu donutila, to ona za to může. I z toho jeho výrazu obličeje mi od začátku připadalo, jako když dává mimoverbálně najevo jakési zvrácené uspokojení, že si to prostě Monika zasloužila a tak jí to spočítal. Moc ráda bych se mýlila, ale na 99 % to udělal. Byl s nimi celý den, kromě několika málo minut a jen on přežil.

tarka
26. 2. 2014 • 19:04

a proč lékaře nazavolal Kramný???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.