Pikantérie ze soukromí Andreje Babiše (59): Domácí hádky s Monikou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pikantérie ze soukromí Andreje Babiše (59): Domácí hádky s Monikou!

Babišovi se hádají kvůli Ordinaci.
Babišovi se hádají kvůli Ordinaci. (ara, koláž Ahaonline.cz )

V rodině Andreje Babiše (59) to vře! V politických debatách má vždycky poslední slovo, doma však musí novopečený ministr financí mlčet! Mezi ním a manželkou Monikou Babišovou (39) je dvakrát do týdne jablkem sváru Ordinace v růžové zahradě. Oblíbený seriál z lékařského prostředí vyvolává v Babišovi takřka infarktové stavy.

Babiš přišel v doprovodu své ženy gratulovat nejsledovanější televizní stanici v Česku k 20. narozeninám. Zcela nečekaně místo gratulace prozradil, čím mu právě tato televize leze na nervy. „Štve mě, když přijdu domů a celá rodinasleduje Ordinaci v růžové zahradě. Tak se ptám, jestli ruším,“ prozradil Aha! Babiš. Může vlastně mluvit o velkém štěstí, že se tenhle seriál vysílá jen dvakrát týdně...


Manželka Monika na tom ale nevidí nic zvláštního a svého zvyku se jen tak dobrovolně nevzdá. „Funguje to u nás jako v ostatních rodinách, na tenhle seriál se dívají i děti. Teď ho ale úplně nestíhám,“ posteskla si Babišová. Důvod? Doma má jednoho z momentálně nejmocnějších a nejvytíženějších mužů v zemi, a tak musí přepínat i na jiné televizní stanice, aby manžela občas viděla. „Začala jsem mnohem více sledovat zpravodajské kanály, abych byla víc v obraze,“ dodala interiérová designérka Monika.



Přečtěte si
jardanerud
28. 2. 2014 • 12:56

Vážení, takových Andrejů Babišů už dlouho naše republika potřebuje mnoho.Úcta i jeho paní

jardanerud
28. 2. 2014 • 12:52

Vážení, takových Andrejů Babišů už dlouho naše republika potřebuje mnoho.Úcta i jeho paní

prroud
6. 2. 2014 • 16:38

A ty jsi filipe zase bezvadne "zpracovanej" systemem! Ze to je bulvar,tak to znamena ze si muze svobodne a beztrestne o kohooliv otirat hubu,spinit a poskozovat ho,lizt mu do soukromi??! Podle tebe tedy kdyz o sobe prohlasim ze jsem vrah,tak muzu behat po ulici a zabijet taky beztrestne lidi??! Bez za roh,tam si vraz par facek,zamysli se a prijd se mi omluvit,buliku ovcanskej

prroud
6. 2. 2014 • 16:11

Zato vy primo srsite inteligenci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.