V rodině Andreje Babiše (59) to vře! V politických debatách má vždycky poslední slovo, doma však musí novopečený ministr financí mlčet! Mezi ním a manželkou Monikou Babišovou (39) je dvakrát do týdne jablkem sváru Ordinace v růžové zahradě. Oblíbený seriál z lékařského prostředí vyvolává v Babišovi takřka infarktové stavy.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Asi Ordinaci klesá sledovanost, tak potřebují nalákat, aby se lidé začali dívat. Mě tedy na sledování těchto pitomostí nenalákají. Divím se Babišovi a jeho partnerce, že se vyjadřují o svém soukromí do bulváru. Otázkou možná je, zda se jich na jejich soukromí vůbec někdo ptá, zda si na otázky neodpovídají sami redaktoři.
O žádnou hádku nejde,to si jen AHA zase vymýšlí .Měl jsem tu čest paní Moniku vidět na vlastní oči,je to velmi inteligentní a nádherná žena.Ve skutečnosti vypadá ještě mnohem lépe než na fotografifích.No,Babiš si ale uměl vybrat
Nezajimaji!!! me "pikanterie" ze soukromi druhejch,ctim ho a respektuju pravo na nej!!! Nejsem HULVAT,kterej si dovoli ho o zverejnit! Zverejnete moje a postrilim vas ;-)
Starejte se o veci ve verejnym zajmu pro dobro nas vsech,pranyrujte gaunery a svinstva,toho si budu vazit. .Jenze to nemuzete,vetsi paraziti v bilejch limeckach nez jste vy co vas platej za odvadeni pozornosti od jejich svinstev by vas o penize za prizivnictvi bez prace,vyhazeli,a vam se prece makat a vytvaret hodnoty nechce.......
A ty jsi filipe zase bezvadne "zpracovanej" systemem! Ze to je bulvar,tak to znamena ze si muze svobodne a beztrestne o kohooliv otirat hubu,spinit a poskozovat ho,lizt mu do soukromi??! Podle tebe tedy kdyz o sobe prohlasim ze jsem vrah,tak muzu behat po ulici a zabijet taky beztrestne lidi??! Bez za roh,tam si vraz par facek,zamysli se a prijd se mi omluvit,buliku ovcanskej
copak na tom panu Babišovi vadí, za prvé je to takový sympatická oddychová limonáda a za druhé, jestli mu vadí, že manželka po dobu seriálu nemá na něj čas, ať přijde domů dřív nebo později, ona přece má právo se na to dívat a nemůže za to, že on je plně vytížen, přece nebude stát v pozoru a čekat, až přijde domů