Barack Obama prý připravil manželce hořké překvapení: Rozvod jako dárek?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Barack Obama prý připravil manželce hořké překvapení: Rozvod jako dárek?!

Hrozí páru rozvod?
Hrozí páru rozvod?  (ČTK, AP)

 Šušká si o tom celý Bílý barák: Barack má jinou! Manželství amerického prezidenta Obamy (52) s Michelle (49) prý taje jako čínská hračka na slunci! Nejmocnější muž světa totiž příliš pokukuje po cizích ženách!

Viděl to ostatně nedávno celý svět při pohřbu Nelsona Mandely (†95). Americký prezident tady nepokrytě flirtoval s blonďatou dánskou premiérkou Helle Thorning-Schmidtovou (46), zatímco jeho manželka nasadila výraz mistra Pohlreicha v čínském bistru.


Sama v ráji
Už dlouho se spekuluje, že Obama je své ženě chronicky nevěrný a donedávna prý měl oči jen pro americkou herečku Kerry Washington (37, seriál Skandál). „Život je hořký, bohužel,“ řekla si Michell, a nastolila podle listu The National Enquirer tichou a oddělenou domácnost. „Proč se Obama vrátil z Havaje po Vánocích s dcerami sám a Michelle je stále „sama“ na Havaji?“ Tak se ptá list a píše, že jde o začátek konce dvaadvacetiletého vztahu. Důvodem může být i to, že Michelle oslaví v pátek padesátiny a to je dobrý důvod říci dost.
Server Buzz spekuluje o tom, zda se pár rozejde ještě před zmíněnou oslavou první dámy nebo zda spolu „separé“ odkroutí prezidentské období.
Je to pád?
Sám Obama nedávno v jedné noční show přiznal, že každé manželství má vzestupy i pády. Bílý dům nicméně oficiálně informace o problémech páru dementoval. „Prezidentova manželka zůstává na Havaji, jelikož ji to hlava státu darovala coby dárek před narozeninami. Nic jiného za tím nehledejte. Michelle Obamová chce jen pár dní klidu,“ uvedl tiskový tajemník Bílého domu Jay Carney.



Autor:  so

Přečtěte si
ropuchaninka
19. 1. 2014 • 23:09

Mandant--poslys!!!Studena sprcha Ti myslim hodne pomuze!!!!!!kdyz ne--tak nevim--srank je drahej!!!!

mandat
14. 1. 2014 • 17:04

Michelle se porad k nemu chova,jako ke svemu praktikantovi. Komanduje ho a kontroluje. A Obama uz dozral. Zjistil, ze jsoiu take jine zeny. Drzim mu palce.Cim driv zdrhne, tim lepe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.