Dojížďák Obama: Dojedl oběd po medvědovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dojížďák Obama: Dojedl oběd po medvědovi!

Medvěd už to nechtěl, prezident to dorazil!
Medvěd už to nechtěl, prezident to dorazil! (Profimedia.cz )

Chtěl poukázat na dopady globálního oteplování, a tak nejmocnější muž planety Barrack Obama (54) vyrazil na tři do divočiny.

A protože mu průvodcem po Aljašce byl slavný televizní »zálesák« Bear Grylls (41), zažil mnoho nepoznaného. „To je paráda ‒ nemusím být v kanclu ani v obleku,“ pochvaloval si Obama jen co vyrazili.

To ale ještě netušil, co budou obědvat. Irský dobrodruh na břehu řeky sebral medvědem nakousanou rybu! „Toho chcípíčka už jedl medvěd?!“ divil se Obama. „A proč ho jako nedojedl?!“

„Vyzkoušel jen to v rybě nejvíc kalorické ‒ jikry, mozek, kůži s tukem,“ objasňuje mu Grylls. Zbývající filety proto nabídl Obamovi. Ne úplně syrové, zlehka mu je osmažil nad plamenem. „Bear je průměrný kuchař, ale aspoň jsme jedli něco, co se dalo poznat. Co nemělo oči a nožičky. Přesto mi nemusel říkat, že to jsou zbytky po medvědovi...,“ dodal prezident USA.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.