Vašut se mazlil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vašut se mazlil!

Marek Vašut se mazlil s pejskem, o kterého by se díky svému nabitému programu nemohl starat. „Mám toho tolik, že by každé zvíře bylo u mě chudák,“ řekl herec.
Marek Vašut se mazlil s pejskem, o kterého by se díky svému nabitému programu nemohl starat. „Mám toho tolik, že by každé zvíře bylo u mě chudák,“ řekl herec.

PRAHA – Milovník plnějších žen Jan Saudek (71) byl v sedmém nebi! Jako porotce volil Miss CapsLyp – tedy ženu, která za osm týdnů nejvíce zhubla.


To další člen poroty – světák Marek Vašut (46) se místo ženským křivkám věnoval volně pobíhajícímu pejskovi. „Přestože mám pejsky moc rád, vím, že bych si ho nemohl odnést, neměl bych totiž na něj čas,“ prozradil vytížený herec.

Fotograf Jan Saudek oblejší krásky mlsně okukoval za bedlivého dozoru své partnerky Pavly Hodkové, která má Mistrovi každým dnem porodit potomka. „Bude se jmenovat Matěj,“ shodli se nastávající rodiče. „Sám z vlastní zkušenosti moc dobře vím, jak je obtížné zhubnout, proto dívkám tleskám,“ pronesl obdivně Vašut. A jak to »missky« dokázaly? Kromě cvičení a zdravé stravy užívaly i dietní přípravky CapsLyp, podle nichž se celá soutěž jmenuje.
Dvanáctičlenná porota nakonec za vítězku zvolila Martinu Šmejkalovou, která si jako hlavní cenu odvezla malinké autíčko Smart. Ani další finalistky však nepřišly zkrátka. Obdržely poukázky na plastickou chirurgii či kosmetické balíčky.
Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha: Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.